Jdi na obsah Jdi na menu
 


LORNA BYRNEOVÁ - Andělé v mých vlasech

10. 6. 2010

Obrazek

Tato kniha je určena všem, kteří se zamýšlejí nad záhadami ležícími mimo každodenní skutečnost, nebo pochybují o existenci posmrtného života. Dílo Andělé v mých vlasech představuje jímavé a hluboce podnětné putování do neviditelného světa.
 
Lorna Byrneová vždy vídala anděly, co jen její paměť sahá. Když byla ještě malá holčička, myslela si, že ty bytosti z jiného světa, které ji neustále provázejí, vidí každý. Ale její ne zcela normální chování bylo v očích dospělých znakem mentální zaostalosti.
 
Dnes za ní přicházejí trpící a nešťastní lidé z celého světa pro útěchu a její léčitelské schopnosti, ba i teologové nejrůznějších církví k ní utíkají o radu.
 
Lorna má jejich plnou důvěru, pokud jde o schopnost komunikovat s duchy a anděly – a díky ochotě podělit se o své znalosti duchovního světa nám všem přináší poselství naděje a lásky.
 
Andělé v mých vlasech jsou strhující kronikou Lornina neuvěřitelného životního příběhu. Autorka nesmírně plasticky líčí své dětství v chudobném Irsku, hledání práce v Dublinu i manželství s mužem svých snů – bohužel brzy přervané manželovou smrtí.
 
Její příběh, který se stal v Irsku okamžitě bestsellerem, poskytuje čtenáři jedinečný pohled na andělské pomocníky, kteří nás neustále obklopují a čekají jen na naši prosbu o pomoc. Jak Lorna říká: „Stačí jen je požádat.“
 
V povznášející autobiografii se tato moderní irská mystička dělí se čtenáři o svá sugestivní setkání a rozhovory s anděly a duchy, které zná po celý život.
 
LORNA BYRNEOVÁ od nejútlejšího věku vídala anděly a hovořila s nimi. Nyní, když již vychovala své děti, poprvé otevřeně hovoří o těchto zážitcích. Žije poklidně na irském venkově.Více na www.lornabyrne.com
 
 
Vydala Euromedia Group k.s., Knižní klub
 

 

Obrazek

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

NÁDHERA

(LENKA, 24. 9. 2010 13:43)

Musím tady souhlasit se všemi názory,které chválí tuto knihu.Je krásná,nádherná a děkuji za ní milé p.Byrneové,že jí tak poutavě a krásně napsala.

RE: Petra

(Radůza, 30. 7. 2010 2:50)

Souhlasím, opravdu jedna z nejkrásnějších knih.

Nádhera!

(Petra, 29. 7. 2010 21:50)

Nejkrásnější knížka, jakou jsem kdy četla. O andílcích a jiných podobných věcech jsem už přečetla dost knížek, ale tahle nemá konkurenci. Nádhera. Doporučte jí, prosím, co nejvíce lidem, stojí za to!!!

Opravdu úžasné

(Lenka, 29. 7. 2010 21:15)

Děkuji za to,že se mě tato kniha dostala do rukou a měla tu čes si ji přečíst.Škoda,že v toto vše nevěří více lidí-myslím,že by na svět koukali jinak a nemuselo by být tolik nenávisti a zla.Mě pomohla hrozně moc,protože se snažím léčit-teď cítím vše ještě silněji.

Super kniha

(Jana, 12. 7. 2010 19:35)

Koupila jsem si knihu a četla střídavě s manželem,užasli jsme.Mám ráda knihy tohoto tématu,i tato byla skvělá,děkujeme....

Díky za knihu

(J.S., 11. 7. 2010 18:54)

Po přečtení této knihy vnímám ještě více různá znamení kolem sebe a zázraky.....

Krásná

(Radůza, 2. 7. 2010 12:15)

Včera jsem tuhle knihu dočetla, opravdu jedním dechem. Opravdu nádherná!!!!

Ano !

(Mila Borová, 2. 7. 2010 12:00)

Úžasné,až neuvěřitelně krásné, čte se jedním dechem... Věřím.....

Narozeniny

(K.L, 10. 6. 2010 15:00)

Nevěděla jsem co si koupím k narozkám, teď už to vím!! Miluju tyhle knihy!! Hned se po ní příští týden podívám.

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×