Jdi na obsah Jdi na menu
 


Londýn – Olympijský průvodce 2012 Oficiální publikace ČOV

12. 6. 2012

nepojmenovany-6.jpg

Tento lehký průvodce do kapsy bude v průběhu konání LOH v Londýně nepostradatelný nejen pro všechny fanoušky, kteří se do Londýna vypraví, ale užitečný bude i pro příznivce sportu u televizních obrazovek.
 
Knížka je nabita textovými i obrazovými informacemi. Velký prostor je věnován představení sportovišť, dále zde naleznete detailní rozpis programu her včetně toho, kdy který náš sportovec startuje. Samozřejmostí je popis všech olympijských sportů, kde jsou u jednotlivých disciplín připomenuty naše i světové hvězdy.
 
Návštěvníci Londýna určitě ocení praktické rady ohledně dopravy ke sportovištím, nechybí ani důležité kontakty, informace o Českém domě, který bude pro fanoušky letos útočištěm s bohatým programem, dále přehledné mapy či slovníček nebo tipy pro nakupování nejen suvenýrů. Věříme, že i tento průvodce bude krásnou vzpomínkou na skvělé zážitky.
 
199 Kč | brožovaná | 200 stran | 125 x 200 mm
 
Mladá fronta a.s.
www.kniha.cz
www.mf.cz
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×