Jdi na obsah Jdi na menu
 


Líbáš jako ďábel - běžná cena 229,- Kč pro Vás 114,-

34694-libas-jako-dabel.jpgVe volném pokračování románu Líbáš jako Bůh sledujeme další osudy zamilovaného páru – středoškolské učitelky Heleny a lékaře Františka. František se rozhodne učinit velký životní krok – odstěhovat se od své bývalé ženy Bohuny. Zdá se však, že soužití dvou zralých lidí nebude ani pro jednoho z páru jednoduché. Oba jsou totiž stále v zajetí problémů a tužeb svých blízkých a bývalých partnerů. A tak zamilovanému Františkovi nezbývá nic jiného než přijít s romantickým tajným plánem, který je má z těchto tenat osvobodit a opět rozdmýchat skomírající plameny jejich vášně: Ze dne na den se s Helenou tajně vydávají na dovolenou do vzdáleného Maroka.

Vytoužený klid a romantika v exotické zemi však mají doslova jepičí život – zamilovanému páru se lepí smůla na paty a v rychlém sledu je pronásleduje jeden problém za druhým.

p996038_denik-380.jpg

V krajní nouzi oba zavolají svým bývalým partnerům… a tak začíná na pozadí cizokrajné kultury osvědčený autorský koktejl plný humoru, lehké ironie a tentokrát i příjemného napětí.

1000x1000-1336547952-multikino-cinestar-uvede-v-predpremiere-film-libas-jako-dabel.jpg

O překvapivé zvraty a humorné situace se tentokrát postará i postava Heleniny sestry Kristýny, která se s vervou pouští do neznámých vod internetové seznamky, aby pro sebe a své tři děti získala konečně toho pravého muže s velkým M…

359383.jpg

Běžná cena…. 229,- Kč
Pro Vás….114,- Kč

Vyberte si až 3 knihy s 50% slevou!

-00000000000KOUPIT-KNIHU-RUZ.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×