Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kristina Pintová a Rachel Kramerová - Těhotná a fit

nepojmenovany-1.jpg

Průvodce aktivním těhotenstvím pro sportovkyně

Olympijské hry v Londýně v roce 2012 působily jako oslava sportu v těhotenství, jako průlomový okamžik pro sport i mateřství. Na hrách v Pekingu v roce 2008 plavkyně Dara Torresová otevřela sportujícím ženám dveře k tomu, aby byly jako matky dobře vidět, a olympiáda v Londýně navázala tam, kde Torresová začala; matky byly pěkně vepředu.

Těhotenství nemusí znamenat utrum s cvičením a sportem. Autorky vyvracejí mýty o tom, že cvičení v průběhu těhotenství není bezpečné… Právě naopak: je ideální pro zdraví a kondici nastávající maminky i dítěte. Kniha postupuje chronologicky od prvního trimestru přes porod a první měsíce po porodu.

Obsahuje stovky tipů, cviků, rad ohledně stravování, lékařských komentářů a doporučení, jak zůstat fit. Tato kniha ukazuje, jak na to, když chcete mít dítě a nevzdat se aktivního sportovního života.

Přeložila Anna Kudrnová
339 Kč | vázaná bez přebalu | 320 stran | 155 x 235 mm

Mladá fronta a.s.
www.kniha.cz
www.mf.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×