Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kateřina Pešková - Svět bez konce

30. 11. 2010

peskova_svet_titul.indd.jpg

Ve svém druhém románu nás Kateřina Pešková přivádí do současného Bostonu. Navenek nenápadná dvojice nerozlučných přátel, mladíci Eddie a Mark, se díky jednomu anonymnímu telefonátu stane aktéry prapodivného experimentu… Nebo je to skutečnost?
 
Napínavý příběh s prvky thrilleru nenechá čtenáře vydechnout. Zdánlivě malá příčina pohne celou velkou mašinerií a dává do pohybu všechny policejní složky, členy jedné velmi speciální sekty i okruh přátel hlavních hrdinů. Překvapivé rozuzlení nastavuje zrcadlo současné společnosti a postavení jedince v ní.
 
O autorce:
Kateřina Pešková (nar. 1978 v Chomutově) vyrostla v Podkrkonoší, vystudovala vyšší odbornou zdravotní školu v Ústí nad Labem. Většinu času pracuje jako soukromá pečovatelka, kdekoli to jde, zejména v anglicky mluvících zemích, jako jsou Spojené státy a Velká Británie. Má ráda kočky, cestování a létání v čemkoli, co je toho schopno. Je svobodná, nezaujatá, své náměty čerpá z každodenního života. Momentálně žije na volné noze v Londýně.
 
V roce 2009 debutovala v nakladatelství Eroika románem Sbohem, Ameriko.
 
Vydalo nakladatelství Eroika, s. r. o.,
Nad Spádem 10, 147 00 Praha 4,
Cena 300,- Kč
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×