Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kapka Kassabová - Dvanáct minut lásky

8. 10. 2013

nepojmenovany-1.jpg

Příběh tanga
Nadčasový příběh lásky a touhy v rytmu argentinského tanga
Pro nezasvěceného je tango prostě tanec, i když tanec exotický a smyslný. Ale pro opravdové tangueros je to něco jako náboženství, které přitahuje zbloudilé, osamělé a nadšené duše svými pevně stanovenými rituály, pocitem sounáležitosti a silným emočním nábojem. Kapka Kassabová vstoupila do tanečního studia poprvé před dvanácti lety a od té doby je ztracená. S hlavou plnou tanga protančila téměř celý svět: od Aucklandu po Edinburgh, od Berlína po Buenos Aires. Hodiny a hodiny trénovala pro pár prchavých chvilek extáze na parketu a život jí přitom znepříjemňovaly puchýře a zlomené srdce. V této jiskřivé, lehce plynoucí próze nás Kapka provází magickým světem tohoto tance a vypráví nám jeho příběh, který se propojil s jejím životem.
KAPKA KASSABOVÁ (*1973) se narodila v Bulharsku. V mládí žila a studovala na Novém Zélandu. V současné době žije ve Skotsku. Vydala dvě sbírky poezie, několik knih a pravidelně spolupracuje s listy The Guardian, The Times, rádiem BBC a přispívá do časopisu Vogue.
Přeložila Jana Chartier
279 Kč | vázaná bez přebalu | 304 stran | 130 x 200 mm
Mladá fronta a.s.
www.kniha.cz
www.mf.cz
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×