Jdi na obsah Jdi na menu
 


James Clench: WILLIAM & KATE - Příběh královské lásky

3. 3. 2011

bez-nazvu-1.jpg

Vydavatelství Mladá fronta – divize KNIHY vydává 3. března 2011 knižní novinku WILLIAM & KATE – Příběh královské lásky reportéra anglického deníku The Sun Jamese Clenche. Pohádkový příběh lásky britského prince Williama a Kate Middletonové vrcholí v roce 2011 dlouho očekávanou královskou svatbou. Kniha podrobně líčí jejich společnou cestu od seznámení až po zasnoubení, a to v doprovodu velkého množství fotografií.
 
James Clench: WILLIAM & KATE - Příběh královské lásky
Milostný příběh z královské rodiny
Příběh oblíbeného britského páru – následníka trůnu prince Williama a Kate Middletonové – je velice často přirovnáván k romantické pohádce. Budoucí panovník se zamiloval do krásné dívky, která nepochází ze šlechtického rodu. Pohádkovost celého příběhu nemůže umocnit nic jiného než svatba. Médii i obyčejnými Brity dlouho očekávaná událost má již své datum, je jím 29. duben 2011. Kniha zachycuje v chronologickém sledu životy obou protagonistů – od seznámení až po zásnuby. Krok za krokem sledujeme především jejich milostný příběh a společně strávené okamžiky, avšak kromě toho i studijní úspěchy, pracovní zkušenosti a „běžné“ problémy médii ostře sledovaného páru. Nedílnou součást knihy tvoří přibližně 150 barevných fotografií, které zachycují Williama a Kate na slavnostních událostech i v každodenních okamžicích.
299 Kč Vázaná bez přebalu165 × 235 mm 208 stran
Mladá fronta a.s.
www.kniha.cz
www.mf.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×