Jdi na obsah Jdi na menu
 


J. D. Robb - Smrtící stvoření

10. 10. 2013

smrtici-stvoreni.jpg

Poručík Dallasová návnadou pro sadistického vraha žen!
 
Další pokračování populární řady Smrtící… napínavých detektivních příběhů z blízké budoucnosti.
 
Před devíti lety, dlouho předtím, než se Eva Dallasová stala poručíkem newyorské policie, došlo k sérii neuvěřitelně brutálních vražd celé řady žen. Vrah je unesl, strašlivě zmučil a nakonec zabil. Policie ho však nedokázala dopadnout – jako by se propadl do země.
Jenomže po čase je zpět! A tentokrát chce konkrétní ženu: Dallasovou. Což ale neznamená, že znovu nezabíjí i jiné. Nejdříve je objeveno jedno tělo, pak druhé a hodiny nemilosrdně odtikávají ke třetí vraždě…
 
Eva se rozhodne pro nesmírně riskantní krok – nabídne sama sebe jako návnadu. Psychologický profil šíleného zabijáka začíná být stále přesnější a stále jasněji z něj vyhlíží tvář nelidského monstra.
 
Evin sexy miliardářský manžel Roarke je jí i tentokrát nedocenitelnou oporou – a to i v nervy drásajícím vyvrcholení tohoto nejnebezpečnějšího a nejtěžšího případu celé Eviny kariéry.
 
 
Formát 129 x 206 mm, vázaná s přebalem
352 stran, cena 299,- Kč
 
-0000000000000koupit-knihu-ruz.jpg 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×