Jdi na obsah Jdi na menu
 


HUBNĚTE VE SPÁNKU!

7. 1. 2009

Obrazek

Spánek je nejdelší fáze spalování tuků: využijte efektivně síly hormonů a biorytmů ke snižování hmotnosti a pěkné postavy docílíte velmi brzy! Třikrát denně se dobře zasyťte chutným jídlem a přitom hubněte – s programem Hubněte ve spánku a jeho dvěma zásadami se tento sen stane skutečností.
 
1. Inzulínová dělená strava
 
2. Pohyb v rytmu biologických hodin
 
 
> Zvolte si perfektní mix živin pro ranní, polední i večerní jídlo: dělená strava a GI byly zdokonaleny ve vysoce účinné inzulínové dělené stravě – jídelníčky a recepty jsou k dispozici.
 
> Naučte se držet "hormon tloustnutí" inzulín v šachu a cíleně aktivujte "hormony hubnutí".
 
> Udělejte si test: patříte k nomádům nebo zemědělcům? Kniha vám nabízí programy pro jednotlivé typy a individuální potřeby. Jsou snadno proveditelné a nemusíte při nich hladovět.
 
Principy hubnutí ve spánku  ideálně doplňují trénink vytrvalosti a posilovací cvičení i pohyb během pracovního dne. Jejich pomocí viditelně odstraníte tukové polštáře, zpevníte a posílíte svaly. Návody jak na to!
      
Vydala Euromedia Group k.s., Ikar

Koupíte na www.knizniweb.cz, v knihkupectví a prodejnách Knižního klubu.

Obrazek

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×