Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hans Koppel - Už se nikdy nevrátí

3a.jpg

Napínavý, děsivý příběh s nečekaným rozuzlením
Mike Zetterberg bydlí se svou ženou Ylvou a malou dcerou ve vile na předměstí Helsingborgu. Jednoho pátečního večera se Ylva nevrátí z práce domů. Mike si nejdříve myslí, že si s kolegyněmi zašla na skleničku, ale když nepřijde domů ani následujícího rána, Mika to rozzlobí. Uplyne celý den, aniž se Ylva ozve, a Mike si postupně uvědomí, že se jí něco muselo stát. Když nakonec oznámí zmizení ženy na policii, podezření se brzy obrátí proti němu samotnému. Nikdo ale netuší, že Ylva je stále ještě naživu a že se nachází coby kamenem dohodil od vlastního domu.
Přeložila Jana Chmura Svatošová
279 Kč | vázaná bez přebalu | 248 stran | 130 x 200 mm
PETTER LIDBECK, narozený roku 1964 v Helsingborgu, je oceňovaný spisovatel knih pro děti. V roce 2008 debutoval pod pseudonymem HANS KOPPEL jako autor beletrie pro dospělé, tehdy kritiky opěvovanou knihou My ve vile. Práva na thriller Už se nikdy nevrátí, je prodán do deseti zemí a prodala se i práva na filmové ztvárnění. Petter Lidbeck žije se ženou a dcerou ve Stockholmu.
Mladá fronta a.s.
www.kniha.cz
www.mf.cz
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×