Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hana Růžičková – Švýcarsko – Cestopis ve fotografii

3. 4. 2009

Obrazek

Netradiční cestopis o evropském přírodním ráji
 

Blízké a přesto neobjevené. I tak by se dalo označit Švýcarsko se svou letní tváří. Dosud totiž dáváme našemu evropskému sousedovi především nálepku cenově náročnější zimní destinace s kvalitními lyžařskými podmínkami. Jenže své úchvatné přírodní i architektonické bohatství odhaluje zejména v létě. Zasněžené alpské štíty přecházejí do kvetoucích strání, ledovce nasycují průzračná jezera, malebná údolí září svěží zelení, nechybí alpská i středomořská květena, palmy a přímořská atmosféra. To vše můžete v této malé zemi helvétského kříže, zahrnující několik klimatických pásem, objevovat. A je toho víc, malované domy, dřevěné chaloupky, kamenná obydlí jako z pravěku, ultramoderní architektura a do toho mnohé hradní, zámecké i víře zasvěcené památky….

Téma i styl knihy nejen zaplňují mezeru na našem trhu, ale především uspokojí touhu čtenáře po názorné osobní inspiraci a doporučení, a to i díky mnoha nádherným barevným fotografiím.
 
399 Kč | vázaná s přebalem | 136 stran | 220 x 300 mm
 

Křest knihy a vernisáž doprovodné výstavy fotografií z knihy, se uskuteční 1. června 2009 od 17 hodin v Paláci knih Luxor, Václavské náměstí 41, Praha 1.

Knihu vydalo nakladatelství Mladá fronta a. s.
www.bookcafe.cz

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×