Jdi na obsah Jdi na menu
 


Gretchen Rubinová - Projekt štěstí

15. 3. 2011

34073-projekt-stesti.jpg

Štěstí jako volba
 
Zcela unikátní „projekt štěstí“, v němž se autorka se sympatickou umanutostí snaží měsíc po měsíci dodržovat svá předsevzetí, která mají dokázat, že každý člověk může dosáhnout štěstí. Její kniha i blog, který si vedla souběžně a v němž  se raduje z úspěchů a vyznává ze svých selhání, vzbudily naprosto nebývalý ohlas. K jejímu programu se postupně s vlastními projekty přidávali další a další lidé a kniha nezadržitelně šplhala vzhůru po bestsellerových žebříčcích. V současné době se autorčinou jedinečnou roční cestou za štěstím mohou inspirovat lidé po celém světě.
 
Autorka:
Gretchen Rubinová vystudovala práva, ale poté dala přednost spisovatelské a novinářské kariéře. Je autorkou několika populárně naučných knih a vyhledávaného blogu, který má stále více a více příznivců. Její kniha Projekt štěstí dosáhla nebývalého úspěchu a práva se prodala do třiceti zemí světa. V současné době žije a manželem a dětmi v New Yorku.
 
Vydala Euromedia Group k.s., Ikar
 
-00000000000KOUPIT-KNIHU-RUZ.jpg
 
 
 
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×