Jdi na obsah Jdi na menu
 


Gregg Braden - Hluboká pravda

hluboka-pravda.jpg

Stojíme na prahu největší světové změny a je jen na nás, jak se s ní dokážeme vyrovnat… Oživení vzpomínek na původ, minulost, úděl a osud lidstva.
 
Téměř každý z nás cítí, že se světem není všechno v pořádku a že by se s tím něco mělo udělat. A to dřív, než se zničíme v krvavých konfliktech a vydrancujeme veškeré bohatství naší planety. Dokud ale neporozumíme tomu, co a proč je špatně, nedokážeme se tomu ani postavit.
 
Pro odpovědi musíme ovšem hluboko do minulosti, daleko před zmapovanou historii, kde nás čekají ohromující zjištění. Napadlo vás někdy, že civilizace je mnohem starší, než se nám předkládá ve školách? Nebo že válčení není lidstvu tak vlastní, jak se domníváme? Gregga Bradena ano, a protože je to vědec a žádný fantasta, vyplatí se mu naslouchat.
Zdá se, že historie se v obrovských cyklech opakuje a že právě teď se ke konci jednoho takového „světového věku“ rychle blížíme.
 
Již vyšlo: MATRIX-Božský zdroj
 
Formát 129 x 206 mm, flexovazba
312 stran, 299,- Kč
 
-00000000000KOUPIT-KNIHU-RUZ.jpg 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×