Jdi na obsah Jdi na menu
 


Greg Behrendt, Liz Tuccillová - Až tak moc tě nežere

10. 3. 2009

Obrazek

Kdo už by měl ženám lépe poradit jak na muže, když ne MUŽ?
 
V březnu 2009 přináší spol. Warner Bros. do kin stejnojmenný film ve hvězdném obsazení!
 
Autor i autorka téhle novátorské knížečky mají k sexu a milostným záležitostem opravdu blízko. Oba totiž spolupracovali na mezinárodně oblíbeném televizním seriálu Sex ve městě, jako konzultant a scénáristka.
 
A v čemže spočívá jejich převratný nápad? V názoru, že v problémech s láskou a s muži by dámám neměly radit kamarádky, ale zase jen a jenom muž, protože ten se přece v chlapské mysli vyzná ze všech nejlíp, že ano?
 
Greg proto s otevřeností, mnohdy zábavnou, mnohdy šokující, odpovídá na dotazy poznání chtivých slečen a paní a uvádí na pravou míru nejčastější mužské výmluvy. Nevolá? Vykládá, že by se nerad vázal? Zalistujte a dozvíte se, co se za tím doopravdy skrývá.
 
Že u toho občas padne nějaké to peprnější slůvko a že o legraci nebude nouze, netřeba snad ani podotýkat…
 
Filmového zpracování na motivy knihy se ujal režisér Ken Kwapis (seriály Malcolm v nesnázích, Machři a šprti či Kancl, filmové zpracování knihy Sesterstvo putovních kalhot). Ke spolupráci přizval herecké osobnosti zvučných jmen, které by mohly zaručit i kvalitu snímku… v předních rolích se tedy představí: Ben Affleck (Dobrý Will Hunting, Armageddon, Pearl Harbor), Jennifer Aniston (Přátelé, Hra s nevěrou, Riskni to z Polly), Drew Barrymore (E. T. Mimozemšťan, Charlieho andílci, Milujte svého zabijáka), Scarlett Johansson (Zaříkávač koní, Ztraceno v překladu, Dokonalý trik), Jennifer Connelly (Requiem za sen, Krvavý diamant, Čistá duše), Ginnifer Goodwyn (Úsměv Mony Lisy, Walk the Line), Kevin Connolly (Rocky V, Zápisník jedné lásky), Bradley Cooper (seriály Sex ve městě, Dotek zla, Plastická chirurgie), Justin Long (Smrtonosná past 4.0, Příběh o Zoufálkovi).
 
Formát 129 x 206 mm, vázaná s přebalem
168 stran, 249,- Kč

Obrazek

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×