Jdi na obsah Jdi na menu
 


Elizabeth Gilbertová - Jíst, meditovat, milovat

23. 11. 2007

Obrazek

Neuvěřitelná kniha oceněné autorky. Pouť mladé dámy za pozemskými i duchovními rozkošemi napříč Itálií, Indií a Indonésií…

Elizabeth Gilbertová má vše, co se od moderní ambiciózní Američanky očekává: manžela, dům a úspěšnou kariéru. Jenže místo aby se cítila šťastná a naplněná, ji pohlcuje panika, zoufalství a zmatek. Odhodlá se tedy k radikálnímu kroku a úplně sama se vydá na roční pouť kolem světa.

V Itálii studuje umění rozkoše, učí se italsky, flirtuje, nezřízeně hoduje a přibere deset nejšťastnějších kilogramů svého života. V Indii absolvuje čtyřměsíční duchovní cestu do vlastního nitra, na níž nechybí ani tak zdánlivé protiklady jako je vztek, transendentální meditace, černý humor, mantry a vize. V Indonésii, kde se stane žačkou svérázného starého šamana, pak hledá svůj konečný cíl: rovnováhu, schopnost vybalancovat svůj život mezi světským potěšením a pravou zbožností.

Pokud jste se i vy někdy vzbudili s naléhavou touhou změnit sebe i celý svůj život, je pro vás tahle kniha tou nejlepší inspirací.

Obrazek

Brzy se rovněž chystá filmová podobá tohoto příběhu s Julií Robertsovou v hlavní roli!

Kniha se v květnu 2007 dostala na první místo nejprodávanějších titulů NEW YORK TIMES!

Nakladatelství Metafora
www.metafora.cz
Elizabeth Gilbertová - Jíst, meditovat, milovat
Formát 129 x 206 mm, vázaná s přebalem
352 strany, 349,- Kč

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Paráda!

(Katka, 25. 1. 2008 8:24)

Právě jsem tuto knihu dočetla a opravdu musím říct - bomba, paráda!!! Mám chuť číst ji hned podruhé. Vřele doporučuji!!!!!!!!!!

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×