Jdi na obsah Jdi na menu
 


Doc. MUDr. Roman Šmucler, CSc. , Petra Hátlová - Nevěřte ani mně

15. 1. 2017

4.jpg

Špinavé triky i neuvěřitelné možnosti estetické medicíny

Kniha je nejenom průvodcem po novém a fascinujícím světě estetické medicíny, ale unikátně radí čtenáři, kde všude jsou na něj kladeny pasti, které mohou vyjít draho nejenom jeho kapsu, ale zdraví. Tak jako se nelze vydat na cesty po světě bez seriózního a obsažného průvodce, ani tato kniha nemůže chybět komukoli, kdo zvažuje podstoupit některý ze zákroků.

Ve třech kapitolách přináší informace nejen o nejčastějších problémech estetické medicíny a možnostech jejich řešení, ale též o tricích, úskocích a všemožných rizicích, které se v tomto neustále se vyvíjejícím oboru vyskytují, protože se jejich klientům nedostává zásadních znalostí a často podléhají slepé víře, že jim estetický zákrok pomůže vyřešit všechny jejich osobní problémy. Radí proto, podle čeho se orientovat v neuvěřitelné nabídce klinik a čemu se vyhnout, jak vybírat a na co si dát pozor. Detailně přitom rozebírá všechny dostupné metody, hodnotí jejich klady i zápory, upozorňuje na komplikace či přímo nebezpečí. Je doprovázena velkým množstvím fotografií a ilustrací a stává se tak nezbytnou pomůckou pro všechny, kdo uvažují o změně vzhledu podle svých představ.

349 Kč | vázaná bez přebalu | 384 stran | 140 x 210 mm

Mladá fronta a.s.
www.kniha.cz
www.mf.cz

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×