Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dobrou noc, NIKDO – Jennifer Weinerová

4. 10. 2008

Obrazek

Městečko Upchurch je právě tak načančané jako místní dámy, se svými dokonalými dětičkami, dokonalým oblečením a dokonalými postavami. Kate, která se tam se svými třemi raubíři přistěhovala, se mezi nimi cítí jako nahý v trní.
 
Nuda ospalého zbohatlického hnízda je ale rázem tatam, když jednu z jeho obyvatelek najdou zavražděnou! Při vyšetřování vyjde najevo, že měla v adresáři číslo jistého muže Evana McKenny, který Kate před několika lety zlomil srdce. Všechno je ale rázem jinak, když se Evan objeví znovu na scéně.
 
Záhady kolem vraždy zaujmou Kate natolik, že se spolu se svou sympaticky potrhlou přítelkyní Janie vrhne do pátrání na vlastní pěst. A protože Janie je přes svou úžasnou povahu dcerou miliardáře, není pro ni problém vypůjčit si letadlo nebo vytáhnout z kohokoli naprosto cokoli.
 
Příběh ovšem zdaleka není jen detektivkou. Na své si přijdou uštvané maminy na mateřské, které si stejně jako hlavní hrdinka myslí, že to jen ony mají věčně pokecané mikiny, mastné vlasy a nemožné děti, a potěší se ti, kdo se bojí, že větší trapas než jim se ještě nikdy nikomu nestal.
 

Vydalo nakladatelství Metafora

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×