Jdi na obsah Jdi na menu
 


Danielle Steel – ÚNOS

27. 11. 2008

Obrazek

Co může být v životě matky strašnějšího než smrt či únos dítěte? Marielle potká obojí. První tragédii zažije jako mladá a nezkušená žena, její stejně mladý manžel jí navíc přičítá vinu za smrt dítěte. 

Bolest a výčitky podlomí Mariellino zdraví, a tak je nucena strávit víc než dva roky na psychiatrické klinice. Po ukončení léčby se snaží začít nový život, na jiném místě a s jiným partnerem.

Když už se zdá, že ji po boku staršího, laskavého a chápajícího manžela čeká spokojený život, unesou malého Teddyho, smysl její existence.

 
Vydala Euromedia Group k.s., IKAR
Koupíte na www.knizniweb.cz, v knihkupectví a Knižním klubu.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

....

(Sylva, 29. 11. 2008 22:11)

Já mám taky Steelovou moc ráda, mám už od ní asi 12 knih a určitě si zase další koupím. Škoda jen, že nejsou levnější, to už bych měla doma od ní všec¨hny. Opravdu je to úžasná spisovatelka a neměla to ani v životě jednoduché. Prostě příběhy ze života, oddechovka pro hektické dny. Doporučuju.

Steelová

(Eva, 28. 11. 2008 11:35)

Taky mám moc ráda tuto spisovatelku, knihy se od ní krásně čtou a jak už tu bylo napsáno, opravdu jedním dechem. behem chvilky jste vtáhnuti do děje a dokud knihu nepřečtete, neskončíte!

Super

(Martina, 28. 11. 2008 0:01)

Super kniha, čte se jedním dechem, ostatně stejně jako všechny ostatní od této autorky!!

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×