Jdi na obsah Jdi na menu
 


Danielle Steel – Polibek

11. 4. 2009

Obrazek

Isabelle má za sebou téměř dvacetileté manželství, ale s výjimkou prvních několika let po svatbě v něm strádá. Její manžel, význačný pařížský bankéř, ji po narození těžce postižené syna přestal považovat za partnerku a jí připadla role pečovatelky a hospodyně.
 
Není proto divu, že citově vyprahlá Isabelle považuje náhodné seznámení s Američanem Billem za velkorysý dar osudu. Jejich vztah je ryze přátelský a po celé čtyři roky funguje jen prostřednictvím občasných telefonátů. Až jednou Bill pozve Isabelle na pár dní do Londýna. Isabelle s potěšením přijímá, radost jí kalí pouze pomyšlení, že bude muset nemocného syna svěřit na tři dny do péče ošetřovatelky.
 
Netuší však, že domů se vrátí až za půl roku. Nádherné chvíle s Billem, během nichž si oba uvědomí, že jejich přátelství přerostlo v lásku, vzápětí draze zaplatí. Stanou se oběťmi autohavárie a jen o vlásek uniknou smrti. Jak tato událost ovlivní jejich dosavadní životy a rodinné vazby? Obstojí sotva zrozená láska v tvrdé zkoušce osudu?
 
Vydala Euromedia Group k.s., IKAR
Koupíte na www.knizniweb.cz, v knihkupectví a Knižním klubu.
 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×