Jdi na obsah Jdi na menu
 


Danielle Steel – BLUDIŠTĚ ŽIVOTA

22. 6. 2009
ObrazekTanya Harrisová žije poklidným životem maloměstské manželky a matky tří dětí. Píše krátké povídky a scénáře k televizním seriálům, je úspěšná a se svým životem spokojená. Pak jí ale její agent učiní nabídku, která se neodmítá. Může realizovat svůj životní sen, totiž napsat scénář pro celovečerní film. Jde o zajímavé téma, skvělý honorář, znamená to však celý rok trávit v Los Angeles a manžela s dětmi nechat doma. Tanya váhá, nechce svoji rodinu opustit, ale na naléhání manžela nakonec nabídku přijme. V průběhu onoho roku se však naplní její obavy, děti se jí začnou odcizovat a její muž se sblíží s jinou ženou. Po rozchodu s manželem se pokusí navázat dva vztahy, ani jeden však dlouho nevydrží. Když se rozhodne, že se uchýlí do ústraní a další scénáře bude odmítat, objeví se mladý filmař, který ji přesvědčí, aby s ním spolupracovala. Je vdovec, má dvě malé děti a Tanya jako by se s ním vrátila o mnoho let zpátky... Bude mladý filmař pro Tanyu konečně ten pravý?
 
"Na tuhle chvíli jsem čekal už dlouho," zašeptal. "Nechtěl jsem tě vyděsit. Bál jsem se, abych se neosmělil příliš brzo. Miluju tě, Tanyo," řekl. Jeho slova ji zasáhla jako vlna. Zalapala po dechu. V tu chvíli si nebyla jistá, co k němu cítí. Bylo to pro ni nové, ale věděla, že ho má moc ráda, že se s ním cítí tak dobře, jak to dokázala jen s Peterem. Vážila si ho a obdivovala ho, byl jí velice sympatický. Nebyla si však jistá, jestli ho dokáže milovat, nebo jestli už ho miluje. Byla ze svých pocitů naprosto zmatená.
 
Vydala Euromedia Group k.s., IKAR
Koupíte na www.knizniweb.cz, v knihkupectví a Knižním klubu
 
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×