Jdi na obsah Jdi na menu
 


Daniela Kovářová - Můj flirt s politikou aneb Příručka pro ministryně

26. 11. 2010

nepojmenovany-1.jpg

Daniela Kovářová, advokátka, od roku 2008 ředitelka Justiční akademie, od května 2009 do července 2010 ministryně spravedlnosti ve vládě Jana Fischera. Od mládí píše povídky, které publikuje pod pseudonymem Ida Sebastiani.
 
V roce 2008 vydala sbírku vědeckofantastických povídek a mikrohororů nazvanou Minutové povídky a v roce 2009 knížku o lásce a vztazích nazvanou „Láskyplné“ povídky.
 
Je autorkou dvou odborných publikací o rétorice a řady fejetonů, komentářů a odborných článků zejména z justiční problematiky.
 
Daniela Kovářová žije ve Štěnovicích u Plzně, má dvě děti (patnáctiletou dceru a jedenáctiletého syna) a manžela Martina, který řídí továrnu na nábytek, a celou řadu různě přítulných domácích zvířat.
 
Autorka nyní přichází s třetí knihou, která nese název Můj flirt s politikou a čtivě odráží autorčiny čtrnáctiměsíční zkušenosti ve vysoké politice a v ministerském křesle. Daniela Kovářová v ní s nadsázkou a vtipem popisuje typy úředníků, politiků a novinářů, s nimiž se setkala, i povinnosti ministra v nevážné podobě. Zejména kapitoly nazvané „Technika aneb Soužití s přístroji a materiály“, „Bezpečnost především aneb Jak se žije s ochrankou“ nebo „Intimní život aneb Muži, sex, rodina a přátele“ vás pobaví a zalitujete, že knížka není delší.
 
Ilustroval Jiří Slíva
239 Kč | vázaná s přebalem | 160 stran | 120 x 185 mm
 
Mladá fronta a.s.
www.kniha.cz
www.mf.cz
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×