Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dan Docherty - Tai-či od A do Z

26. 2. 2014

tai-ci-od-a-do-z.jpg

Dokonalý průvodce teorií i praxí dávného umění k harmonizaci ducha i těla
Cviky, formy, sestavy, historie a filozofie tai-či, slavní mistři bojových umění…
 
Čím je dnešní doba hektičtější a čím větší nároky na nás klade, tím více se obracíme k osvědčeným metodám prospěšným našemu tělu i duši. Prastaré a zdaleka ne jen bojové umění tai-či je jednou z nich. Jeho praktikování přispívá jak k fyzické zdatnosti a tím i k pevnějšímu zdraví, tak k pocitu celkové pohody, klidu a optimismu.
 
Tato kniha poodhalí tajemství tai-či začátečníkům a nabídne jim všemožné informace, od základních cviků až po bojové styly se zbraněmi, ale zaujme jistě i pokročilé praktikanty. Dočtete se zde o čínské mytologii a legendách spjatých s tímto uměním, v úryvcích nahlédnete do nejstarších spisů slavných mistrů, naučíte se jednotlivým formám i kompletním sestavám. 
 
Nechybí samozřejmě ani podrobné popisy jednotlivých cviků a forem ilustrované barevnými fotografiemi, objasnění vnitřních principů tai-či a praktické rady zkušeného odborníka.
 
Formát 140 x 165 mm, brožovaná, bohatě fotograficky ilustrovaná
400 stran, 399,- Kč
 
-0000000000000koupit-knihu-ruz.jpg
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×