Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chris Crudelli - CESTA BOJOVNÍKA

22. 11. 2011

nepojmenovany-6.jpg

Bojová umění a bojové techniky z celého světa
OHROMUJÍCÍ OBRAZOVÝ PŘEHLED VÍCE NEŽ 300 HISTORICKÝCH A SOUČASNÝCH BOJOVÝCH STYLŮ
Známý britský virtuos kung-fu a televizní zpravodaj Chris Crudelli zcestoval svět, aby se učil od mistrů bojových umění z první ruky. Své poznatky vtělil do unikátní obrazové publikace, která přináší fundované informace o všech známých bojových stylech počínaje starodávnými bojovými uměními Indie a Číny a konče soudobými sebeobrannými technikami a olympijskými sporty.
Encyklopedické pasáže, které autor prokládá mimořádně zajímavými poznámkami o svých osobních zkušenostech s konkrétním bojovým uměním, se střídají s fotoreportážemi ze zákulisí života učitelů a jejich žáků, přibližujícími mimořádně náročné výcvikové metody. Vedle četných ukázek zbraní a zbroje nechybí ani nástin historických a kulturních podmínek jednotlivých regionů a zemí, v nichž se zrodila nepřeberná škála stylů a tradic.
Crudelliho unikátní kniha spolehlivě zaujme všechny zájemce o bojová umění bez ohledu na jejich konkrétní zaměření a pokročilost.
999 Kč | vázaná bez přebalu | 360 stran | 255 x 300 mm
Mladá fronta a.s.
www.kniha.cz
www.mf.cz
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×