Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chelsea Handlerová – Můj horizontální život

14. 5. 2009

Obrazek

Humorná knížka o sexu na jednu noc, ale nejen o něm…
 
Kniha americké autorky humorné literatury s tímto mnohoslibným názvem je sbírkou krátkých vtipných příběhů o sexu na jednu noc. Chelsea, přestože je slečna, vede stejně nevázaný život jako většina mladých mužů. Není vybíravá a hupsne do postele téměř s každým, kdo se jí jen trochu zalíbí. Téměř vždycky je malinko (nebo o hodně víc) opilá a ráno už je jí dotyčný chlápek spíš odporný. Takhle už si „vyšla“ s trpaslíkem, artistou na lodi a mnoha dalšími zájemci.
 
Pochopitelně se jí stávají i trapasy – v tomto ohledu vás jistě nezklamou kapitoly s názvem Hnědá skvrna nebo Maškarní večírek! Naše hrdinka ale není žádná prostitutka, zkrátka jen miluje sex a muže. Nebo v opačném pořadí? Každopádně se budete dobře bavit. Veselé povídání ze současného života americké mládeže po dvacítce (ale i před ní) vás rozhodně neznudí, zvlášť když se zde všechno předestírá bez přetvářky a pokrytectví. Doporučujeme všem mladým (i těm „pokročilejším“), kteří se chtějí zasmát a dopřát si příjemný relax.
 
Formát 129 x 206 mm, vázaná s přebalem
208 stran, 229,- Kč
 
Vydalo nakladatelství Columbus
 

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×