Jdi na obsah Jdi na menu
 


Anja Snellmanová - Obchod s mazlíčky

4. 12. 2009

ObrazekKam zmizela mladičká Jasmin? Co všechno je na prodej a za jakou cenu?

Všichni víme, že dětskou pornografii lze nalézt na internetu, přes všechny zákazy se stále dál distribuují videonahrávky. Co o tom ale skutečně víme? Co víme o zákonech, zvrácenosti, hrůze i přitažlivosti tohoto bizarního světa? Co o matkách, které do smrti čekají na svoje děti, které se nikdy nevrátí?


Čtrnáctiletá Jasmin chodí do školy, odmlouvá matce, běhá za kamarádkami - zkrátka vede život obyčejné teenagerky. Ovšem jen do té doby než i se svou přítelkyní Lindou zmizí beze stopy. A promění se v Rút, lidskou hračku navždy uvězněnou v domě jejího majitele.

Syrový, strhující příběh o Obchodě s mazlíčky, ve kterém se kromě hebkých živých zvířátek prodávají i stejně lákavá dětská těla, děsí, ale i fascinuje.

Jak dobře známe svoje vlastní děti?

Příběhy Anji Snellmanové jsou uvěřitelné a lidské, a přitom dostatečně podivné, aby nezapadly do všednosti a nenudily. Zabíhají hluboko do lidského – zejména ženského – nitra a dotýkají se i těch nejskrytějších stránek osobnosti, ať už se jedná o sex, smrt nebo násilí.

Kritika její díla často přirovnává k Felliniho filmům, zejména pro jejich specifický humor, smyslnost a kombinaci fikce s realitou.

Formát 129 x 206 mm, vázaná s přebalem
296 stran, 279,- Kč

Vydalo nakladatelství Metafora
www.metafora.cz

Obrazek

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×