Jdi na obsah Jdi na menu
 


Anděl zkázy – Crais Robert

2. 12. 2008

Obrazek

Carol Starkeyová, hlavní postava tohoto ojedinělého a mrazivého thrilleru, je nejvýraznější ženskou hrdinkou od dob agentky Clarice Starlingové z proslulého Mlčení jehňátek," dala se o této knize slyšet americká kritika.
 
Carol pracovala se svou elitní skupinou jako specialistka na výbušniny a nyní se snaží poskládat dohromady střepy svého někdejšího života. Tři roky uplynuly od chvíle, kdy při výbuchu přišel o život její partner a ona sama byla nenapravitelně zohavena. Teď nesnese pohled na vlastní tvář, a ode dne, kdy její přítel vyjel k oné nešťastné náloži, nenavázala ani vztah s žádným jiným mužem. Pak se ale vše dramaticky změní. Městem otřese řada bombových útoků a všude jako by se vznášel přízrak smrti.
 
Carol nedokáže zůstat stranou a jako dřív se vrhá do boje. Netuší však, že brzy bude muset bojovat o vlastní život. Robert Crais vytvořil dílo plné živoucích postav, napětí a vypravěčského mistrovství.

Anděl zkázy je kniha, která si zaslouží stát v jedné řadě s nejlepšími detektivními romány současnosti.
 
 Vydalo nakladatelství Metafora

Obrazek

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×