Jdi na obsah Jdi na menu
 


Alice Claytonová - Nabíječ

2.jpg

Sexy román plný humoru a kuchyňského řádění…
První noc ve fantastickém novém bytě v San Francisku Caroline začíná tušit, že za chvíli bude znát - ehm - milostný život svého tajemného souseda lépe než vlastní… boty. Díky stěnám tenkým jako papír a Nabíječovým atletickým výkonům slyší nejen jeho postel, narážející s železnou pravidelností do zdi ložnice, ale i bouřlivé ohlasy snad celého zástupu žen, které si do ní vodí. A zatímco je Caroline v tomto směru momentálně „na suchu“, uvědomí si, že jí ve spánku brání nejenom bušení do zdi, ale i její divoké představy.
Když jedna ohlušující noc střídá druhou, netrvá dlouho, Caroline rupnou nervy a oděná jen do své sexuální frustrace a růžové noční košilky se „proklínanému“ Nabíječi konečně postaví tváří v tvář. Není divu, že jejich noční potyčka v nastalém napětí zažehne jiskru…
Žhavé scény střídají bláznivé a Alice Claytonová v nich svým čtenářkám podává kromě lahodných moučníků i výtečný příběh lásky na první pohled.
Přeložila Jana Montorio Doležalová
269 Kč | flexovazba | 280 stran | 140 x 210 mm
ALICE CLAYTONOVÁ léta pracovala v kosmetickém průmyslu, pak si však řekla dost, vzala do ruky laptop a odstartovala svou závratnou kariéru spisovatelky. Alice zbožňuje práci na zahradě (kromě pletí záhonů), pečení (kromě uklízení) a v současné době přesvědčuje svého přítele, aby z ní učinil počestnou ženu.
Mladá fronta a.s.
www.kniha.cz
www.mf.cz
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×