Jdi na obsah Jdi na menu
 


Alice Claytonová - Hřebec

27. 6. 2015

nepojmenovany-4.jpg

KOVBOJ VERSUS KNIHOVNÍK! KDO VYHRAJE V SOUBOJI O NÁDHERNOU VIVIAN?

BESTSELLER NEW YORK TIMES A USA TODAY

Po Nabíječi a Roštěnce přichází ztřeštěná romantická komedie o strhávání korzetů a vzdouvající se hrudi, o nezkrotné vášni a nekonečné lásce. Také o archivaci dokumentů a o koňském hnoji – počkat, cože? Ve dne Viv Franklinová navrhuje softwarové programy. V noci tajně hltá zamilované románky a touží po rytíři v nablýskané zbroji, po kovboji na divokém hřebci (ach bože, jen zaržát), nebo po statném požárníkovi, do kterého by se zamilovala až po uši. Když se dozví, že po dávno zapomenuté tetě zdědila nádherný starý ranč v kalifornském Mendocinu, vyrazí tam celá natěšená s vidinou obrovského dobrodružství jako z románu. Jenže v každém románu nastane zvrat, že ano? Na jedné straně kovboj, pro kterého se jí úplně zapálí lýtka (kovboj Hank totiž za zapálená lýtka skutečně stojí). Na druhé straně knihovník Clark Barrow, který se jí jaksepatří dvoří. Mohou tvídová saka a záplaty na loktech soupeřit s koženými kalhotami a botami s ostruhami?

ALICE CLAYTONOVÁ léta pracovala v kosmetickém průmyslu, pak si však řekla dost, vzala do ruky laptop a odstartovala svou závratnou kariéru spisovatelky. Alice zbožňuje práci na zahradě (až na pletí záhonů), pečení (až na následné uklízení) a nedávno prozradila, že se jí konečně podařilo přesvědčit svého přítele, aby se s ní oženil.

Přeložila Jana Montorio Doležalová
249 Kč | flexovazba | 200 stran | 140 x 210 mm
Petra Lamschová, Kristýna Ostratická

Mladá fronta a.s.
www.kniha.cz
www.mf.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×