Jdi na obsah Jdi na menu
 


100 slavných rockových & popových hvězd

29. 9. 2009

Obrazek

Portréty nejznámějších osobností historie populární hudby

Přes padesát let svět kráčí, tančí a žije v rytmu rocku a popu. Pro současný svět hudby, který uvedl do pohybu Elvis Presley a melodie Beatles, je charakteristická ohromná rozmanitost stylů, mimořádné hudební novinky a efektní projevy samotných hudebníků. Kniha 100 slavných rockových & popových hvězd vás zavede do zákulisí showbyznysu a představí vám nejvýznamnější postavy populární hudby, jako jsou Tina Turner, Michael Jackson, Prince, Madonna, Bono, Kylie Minogue, Jay-Z a další.

Téměř každý má svého oblíbeného interpreta nebo skupinu a je jistě zajímavé sledovat vzájemný vliv a postupné proměny hudebních stylů a hlavních protagonistů. Tato kniha popisuje skutečné příběhy populární hudby od balad padesátých a šedesátých let před experimentální indie rock inspirovaný sedmdesátými léty až po punkové a metalové skupiny osmdesátých let, které prošlapaly cestu novodobým chlapeckým skupinám i soulovým divám. Každá éra má své největší hvězdy, hudebníky nadané pověstným talentem a představivostí, umělce, kteří boří zažité konvence v hudbě i životním stylu.
Tato kniha zachycuje hnací energii, svébytné umělecké cesty i osobní kouzlo těch nejlepších.
 
235 x 340 mm, 208 stran
 
Knihu vydalo nakladatelství Rebo Productions CZ.
http://www.rebo.cz
 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×