Jdi na obsah Jdi na menu
 


Horoskop pro vaše dítě od populární astroložky Dagmar Kludské!

25. 10. 2010

nepojmenovany-1.jpgPro všechny, kterým není lhostejná budoucnost jejich dětí či vnoučat, připravilo Nakladatelství FRAGMENT sérii knih s názvem „HOROSKOP VAŠEHO DÍTĚTE“, v nichž Dagmar Kludská propojila věštecké umění, znalost astrologie, numerologie a tarotu. Horoskopy, které autorka sestavila samozřejmě pro všech dvanáct znamení zvěrokruhu také ve spojení s čínským horoskopem, vychází již 25. října 2010.

 
Dagmar Kludská se profesionálně zabývá výkladem snů, karet a astrologií, má velmi širokou i významnou klientelu a po létech praxe dokáže opravdu velmi dobře porozumět lidské povaze. Knížka s horoskopem pro vaše dítě se vám tak jistě stane dobrým rádcem a průvodcem od prvních krůčků vašeho dítěte až po jeho dospělost. Při jejím prostudování zjistíte, jaké má vaše dítě předpoklady ke studiu, jaký zaujímá postoj k životu, co má rádo, nebo jak je na tom s kamarády. Dozvíte se, jak s dítětem mluvit i čeho se při jeho výchově vyvarovat. S horoskopem od Dagmar Kludské svému dítěti daleko lépe a hlouběji porozumíte!
 
Anotace:
Horoskop pro vaše dítě od nejuznávanější a nejznámější astroložky Dagmar Kludské!
Stane se vám dobrým rádcem a průvodcem od prvních krůčků vašeho dítěte až po jeho dospělost.
Poznáte:
- jak mu pomoci k úspěchu
- na co má vlohy
- co ho zajímá a těší
- čím mu uděláte radost
- jaký talisman by mělo nosit pro štěstí
- jak se zachovat v případě jeho nezdaru či nemoci
- jak lépe reagovat na jeho jednání a činy
- jakou zvolit optimální strategii při jeho výchově
S horoskopem od Dagmar Kludské vašemu dítěti daleko více a hlouběji porozumíte!
Formát 120x170 mm, váz., 48 str., 129 Kč
 

nepojmenovany-2.jpg

 
Slavnostní křest série knih s názvem „HOROSKOP VAŠEHO DÍTĚTE“ je naplánován na 24. listopadu 2010 od 16 hodin v Paláci knih LUXOR (v prostorách kavárny v 1. patře). Kromě autorky Dagmar Kludské se na této akci budete mít možnost setkat se zajímavými hosty, jakými bezesporu jsou Bára Basiková, Marta Jandová, Veronika Gajerová, Vendula Svobodová a Michal David.
 
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×