Jdi na obsah Jdi na menu
 


KetoDiet: Osvěžte se proteinovou tvarohovou zmrzlinou

Letní teploty přímo svádí k ochutnávání nejrůznějších nanuků. Jestli se však snažíte jíst zdravěji, je pro vás cesta kolem zmrzlinových stánků zkouškou pevné vůle. Pochutnat si přitom můžete na její zdravější verzi. Z proteinového smoothie KetoDiet, tvarohu a ovoce vykouzlíte lahodné letní osvěžení, které si můžete bez výčitek dopřávat každý den.

 

PROTEINOVÁ ZMRZLINA S LESNÍM OVOCEM (5 porcí, 10 minut příprava, 2 hodiny chlazení)

 

1.jpg1 sáček KetoDiet smoothie lesní směs
1 vanička tučného tvarohu
2 polévkové lžíce zakysané smetany
1 dcl mléka
borůvky, maliny, rybíz dle chuti

Obsah sáčku proteinového smoothie rozmixujte v mléce. Přidejte tvaroh, smetanu, ovoce dle chuti a znovu důkladně rozmíchejte.

Připravenou směsí naplňte formičky na nanuky a vložte alespoň na 2 hodiny do lednice.

 

KOKOSOVO-VANILKOVÁ PROTEINOVÁ ZMRZLINA S ČOKOLÁDOU (5 porcí, 10 minut příprava, 2 hodiny chlazení)

 

2.jpg1 sáček KetoDiet smoothie kokos-vanilka
1 vanička tučného tvarohu
2 polévkové lžíce zakysané smetany
1 dcl mléka

Hořká čokoláda
Kokosový olej

Obsah sáčku proteinového smoothie rozmixujte v mléce. Přidejte tvaroh, smetanu a znovu důkladně rozmíchejte. Připravenou směsí naplňte formičky na nanuky a vložte alespoň na 2 hodiny do lednice. Hotovou zmrzlinu můžete pokapat směsí rozpuštěné čokolády a kokosového oleje.

 

 Smoothies KetoDiet najdete na e-shopu www.ketodiet.cz  vždy v balení po 7 ks za cenu 385 Kč. Při nákupu libovolného zboží nad 3 000 Kč dostanete zdarma letní dárek formičky na zmrzliny.

 

O značce KetoDiet
Ryze česká značka KetoDiet, která vznikla v roce 2011 z náhlého popudu a velké osobní touhy zhubnout, se za několik let své existence stala oblíbeným a vyhledávaným pomocníkem na cestě ke zdravějšímu a štíhlejšímu tělu. Svým klientům nabízí nejen prvotřídní proteinové nápoje a jídla vyráběná přímo v České republice z vysoce kvalitních surovin, ale poskytuje také maximální podporu v průběhu dietních plánů, společně se specializovaným výživovým poradenstvím.
www.ketodiet.cz

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×