Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tipy na vánoční dárky pro děti – s láskou od Dráčka

11. 12. 2011

Hledáte nějaký pěkný vánoční dárek? Tipů na originální a zaručené dárky je plný internet, výlohy kamenných obchodů i magazínů. My z Radůzy - na to jdeme jinak. Pokud hledáte netuctový dárek, ze kterého budete mít radost Vy i Vaše děti, spolehněte se, že se Vám v rodinném hračkářství Dráček.cz, bude líbit. Nenajdete tu jednu hračku, ale stovky. Všechny však mají něco společného, stojí za to. Manželé Loudínovi si totiž skutečně vybírají, co Vám pro Vaše děti doporučí.

 
Vánoční dárky pro nejmenší
 
nepojmenovany-1.jpgVánoční dárky pro nejmenší mohou být oříškem. Velmi často se kupují dárky, které potěší spíše rodiče než jejich děti. A to je škoda. Přitom třeba takové hrací deky nadchnou všechny. Děti chrání od chladu od země, pomáhají jim poznávat svět, a když děti odrostou, stanou se originální dekorací dětského pokoje. Více praktickým dárkem, který jistě oceníte především v zimě, jsou fusaky. Ty na Dráčkovi jsou zajímavé tím, že se hodí do kočárku i do dětské autosedačky. Jsou z termoregulačního materiálu Outlast®, který vytváří optimální teplotní podmínky.
 
Chytré dárky, které pobaví i naučí
 
nepojmenovany-2.jpgChytré hračky, které pobaví i naučí, se stávají další Dráčkovou specialitou. Pro nejmenší děti tu najdete didaktické a motorické hračky, které pomáhají rozvoji zručnosti a dovedností dítěte. Pro předškoláky jsou tu připraveny vzdělávací a kreativní sady, se kterými si děti mohou vyrobit svíčku, vypěstovat pravěké listonohy v akváriu.
 
Velkým hitem letošního roku jsou chytré hry SmartGames. Tyhle hry jsou ideální na cesty a můžete si být jistí, že malé školáky zabaví lépe než mobilní telefon.
 
Odrážedla, odstrkovadla, koloběžky...
 
nepojmenovany-3.jpgKaždé Vánoce jsou velkým hitem nejrůznější dětské dopravní prostředky. Každý malý raubíř by rád své vlastní vozítko. Odstrkovadla jsou prvním dětským vozítkem, které si zamilují. Odrážedla jsou určena o něco větším dětem. Na Dráčkovi si dali letos opravdu záležet a společně s dětmi otestovali odrážedla dostupná v ČR. Proto na stránkách najdete podrobnou recenzi odrážedel. Novinkou tohoto roku jsou na Dráčkovi také koloběžky a tříkolky, pro větší Dráčata.
 
 
Pohádkové postavičky
 
Pohádkové postavičky jsou dárkem, který nikdy nezklame. Každé dítě má svého oblíbeného hrdinu, svůj oblíbený večerníček, nebo pohádku. Ať už je to Krteček, Kocour Mikeš, Kuky nebo Pat a Mat, na Dráčkovi najdete všechny oblíbené pohádkové postavičky. Vybírat můžete dětské oblečení s večerníčky, DVD, ponožky, hry i kouzelné plyšové hračky.
 
 
Pro školáky – školní tašky i celé sety
 
nepojmenovany-4.jpgPro budoucí prvňáčky a školáky může Ježíšek pořídit nádherné školní tašky a aktovky. Na Dráčkovi má Ježíšek široký výběr značek: Topgal, Emipo a Walker. Pokud chcete pořídit celý set za skutečně výhodnou cenu, doporučujeme Vám školní sety Emipo, které obshaují: tašku, nebo aktovku, penál i sáček na přezůvky.
 
 
 nepojmenovany-5.jpg
Dárky pro tatínky a maminky
 
Pozor, nezapomněli jsme ani na rodiče. Pro tatínky bude jistě výbornou zábavou lahvolam, nebo alkohol tester s Patem a Matem. Maminky potěší létající lampiony přání, nebo praktická zástěra stejná jako bude mít její malá treperenda. A co třeba pěkná knížka z nakladatelství Portál?
 
Věříme, že si ze široké nabídky vyberete a budete spokojení stejně jako my.
 
Kouzelné Vánoce Vám přeje Radůza a Dráček.cz

 

 

nepojmenovany-6.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×