Jdi na obsah Jdi na menu
 


Procházka po Vyšehradě - vydejte se po stopách svatého Valentýna a zahřejte se kávou

2. 2. 2012

nepojmenovany-1.jpg

Přemýšlíte, jak oslavit Valentýna? Káva Douwe Egberts vám přináší recept na krásné odpoledne. Podnikněte romantický a možná i trochu dobrodružný výlet na jednu z nejhezčích pražských památek - Vyšehrad. Právě tady se totiž nachází relikviář s ostatky patrona zamilovaných, na jehož počest se tento svátek slaví. Podnikněte společně něco nevšedního a prožijte chvíle, na kterých záleží, se šálkem lahodné kávy.
Na Vyšehrad většina Pražanů chodívala na rande od nepaměti. I vy jste určitě kdysi se svou láskou na Vyšehradě byli. Krásný výhled na Vltavu, centrum Prahy a Pražský hrad, nostalgické procházky po Slavíně i návštěva kostela sv. Petra a Pavla na Vás dýchnou starými dobrými časy a vzpomínkami na začátky vašeho vztahu. A abyste zažili také něco nového, prohlédněte si lopatku sv. Valentýna z Terni, která bude právě 14. února vystavena veřejnosti v rámci Valentýnské pouti. Ta se koná pravidelně od roku 2003, tedy od nálezu barokního relikviáře s ostatky sv. Valentýna při prohlídce starého depozitáře Kolegiátní kapituly sv. Petra a Pavla.
Až Vás začnou bolet nohy a zima Vám zaleze za nehty, přijde ten pravý čas zakončit výlet příjemným posezením nad horkým nápojem. Za vyšehradskými tunely směrem k pevnosti se nacházejí zbytky mohutné brány Špička, v nichž najdete útočiště v útulné kavárničce s krbem. Pokud se vám už bude raději chtít jít domů, připravte si lahodnou kávu Douwe Egberts v pohodlí domova.
nepojmenovany-2.jpgNechte se inspirovat kávou Douwe Egberts, v každém šálku totiž najdete víc, než se na první pohled zdá – lásku, radost i přátelství. Pokud máte doma přístroj na espresso, připravte si vynikající mletou nebo zrnkovou kávu Douwe Egberts Espresso, 100% složenou z vybraných zrnek odrůdy Arabica. Nejen na espresso, ale i na přípravu turecké kávy se zase hodí Douwe Egberts Excella, také 100% Arabica.
A jestli vás z práce nepustí dřív nebo si na vycházku po tmě si netroufáte, uvařte si doma v klidu šálek lahodné kávy a na romantické procházky si alespoň zavzpomínejte. Večerem vás může doprovodit káva Grand Aroma v romanticky červeném obalu, ať mletá či instantní. Výborná káva zahřeje nejen prochladlé končetiny, ale také u srdce.
Hezkého Valentýna a hodně lásky Vám přeje Douwe Egberts!

Více informací na: www.douwe-egberts.cz, www.praha-vysehrad.cz a www.kkvys.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×