Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dopřejte si pravou máslovou chuť – Farmářské máslo

10. 9. 2010

Obrazek

Dopřejte si opravdové, smetanové máslo, které jako novinku na trh uvádí tradiční česká značka Tatra. Tatra vyrábí již řadu let prověřené, poctivé, kvalitní  a chutné mléčné výrobky. Nové máslo pod názvem „Farmářské máslo“ je jediné na trhu, které obsahuje 85 % tuku. Díky tomu je jemnější, smetanovější a tudíž i daleko chutnější. Pravé máslo jako ze statku či farmy.
 
Farmářské máslo – kostka opravdu  lahodného smetanového másla je balena ve speciálním obalu z pergamenu. Nejen díky tomuto obalu si máslo zachovává svoji čerstvost a jemnou máslovou chuť. Vyvážené složení zajišťuje velmi snadnou roztíratelnost másla i po vyndání z chladničky.
 
Lidské tělo potřebuje živočišné tuky, a pokud si chcete občas dopřát pravé zdravé máslo, určitě sáhněte po osvědčené mléčné tradici. Vyzkoušejte smetanové Farmářské máslo pod značkou Tatra. Doporučená prodejní cena 200g balení je 27,90 Kč
 
 
Farmářské máslo je ideální na:
  • vyváženou svačinku pro vašeho školáka
Nejen děti potřebují občas živočišné tuky. Připravte jim do školy celozrnný chléb s kvalitním Farmářským máslem a k tomu jablko. Uvidíte, že si pochutnají!
 
  • domácí pečení
Pečení s pravým máslem bude opravdu snadné a hlavně výsledný pokrm bude daleko chutnější.
 
  • máslové krémy a pomazánky
Tak jako při pečení, i u přípravy nejrůznějších krémů či pomazánek, oceníte jemnou, lahodnou chuť a konzistenci pravého Farmářského másla.
 
 

… a další vaše oblíbené využití. Své chutě neošálíte, dopřejte si pravé Farmářské máslo!

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×