Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čaj o páté

Letošní rok patří Anglii. Britská královna Alžběta slaví 60. výročí od svého nástupu na trůn, Londýn se chystá na největší sportovní svátek planety. Zkuste doma navodit tradiční britskou atmosféru a podívejte se na svět s typicky anglickým nadhledem. Nejznámější tradicí na britských ostrovech je čaj o páté. A právě k takovému obřadu se skvěle hodí čaj Pickwick nazvaný podle známého románu Kronika Pickwickova klubu od britského autora Charlese Dickense.

1.jpgAngličané mají ve zvyku pít zejména černý čaj. Češi naopak preferují ovocnou chuť. V nabídce čajů Pickwick najdete nepřeberné množství čajových požitků. Široká nabídka ovocných, černých, zelených, bílých, rooibos a bylinných čajů jistě dokáže uspokojit vaši momentální chuť i náladu.
O kvalitě a oblíbenosti čajů Pickwick svědčí i to, že ovocné čaje Černý rybíz s třešní a vanilkou a Mango se zázvorem a limetkou spolu se Zeleným čajem s acerola třešní a bezovým květem a Zeleným čajem s ananasem byly oceněny značkou Volba spotřebitelů jako Nejlepší novinky 2012.
Kvalitní černý čaj najdete v krabičce Pickwick Ranní Earl Grey. Dejte si ho s mlékem o páté jako Angličané, nebo ráno s citronem jako většina Čechů.
Ovocné čaje, například Brusinky s Malinami, podpoří letní náladu. Relaxovat můžete u zelených čajů, pokud si rádi vybíráte, určitě si zamilujete Zelené variace s ovocem. Odpočinek pro tělo i duši zajistí šálek Bílého čaje Pickwick. Do exotických koutů Afriky vás přenese chuť čajů Pickwick Rooibos.
Čaje Pickwick jsou ideální volbou pro dodržování pitného režimu a nemusíte je ani sladit. Chutnají vždy skvěle. Doporučená maloobchodní cena většiny čajů Pickwick je 41,90 Kč a můžete je zakoupit v široké maloobchodní síti. Více informací na www.pickwick.cz .
O čaji Pickwick:
Historie čajů Pickwick je spojena s firmou Douwe Egberts. Již v roce 1753 otevřeli Egbert Douwes a jeho žena Akke Thijsses v holandském městečku Joure svůj obchod a položili tím základy dnešní společnosti Douwe Egberts. Až do první světové války prodávali široký sortiment zboží, ale hlavně kávu, tabák a čaj.
Své současné jméno získal čaj Pickwick v roce 1936, kdy ve snaze najít pro čaj Douwe Egberts více anglicky znějící jméno, navrhla žena tehdejšího ředitele název Pickwick. Inspirací jí byl její oblíbený spisovatel Charles Dickens a jeho dílo "Kronika Pickwickova klubu". V současnosti jsou čaje Pickwick jako obchodní značka společnosti Sara Lee aktivně prodávány v patnácti zemích. Za celou dobu své existence zůstala základní podmínkou úspěchu značky vysoká kvalita čajů Pickwick.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×