Jdi na obsah Jdi na menu
 


KNIHY PRO NÁCTILETÉ

Příspěvky

Minecraft Stavební projekt Středověká pevnost

25. 9. 2016

 

22.jpgMinecraft Středověká pevnost (stavební projekt) Navrhněte, postavte a upravte pevnost. Projektujte vše do nejmenších podrobností, od pevných zdí a smrtících pastí přes zatuchlé a temné žaláře až po rozsáhlé vesnice v podhradí. Kniha nabízí detailní pohled na každou budovu, díky němuž víte, který blok a jak využít. Přečtěte si originální tipy a rady na vylepšení jednotlivých budov.

 
Celý příspěvek | Rubrika: KNIHY PRO NÁCTILETÉ | Komentářů: 0

Minecraft Ročenka 2017

25. 9. 2016

 

21.jpgMinecraft Ročenka 2017 V této ročence najdete od všeho trochu minecrafťáckého. Některé části jsou vytvořené tak, aby se z vás stali lepší hráči, jiné vás mohou inspirovat pro postavení nových zajímavých budov, další shrnují to nejdůležitější, co se za uplynulé roky v Minecraftu událo, a nechybí ani pohled na naši skvělou komunitu. Doufáme, že si to všechno užijete!

 
Celý příspěvek | Rubrika: KNIHY PRO NÁCTILETÉ | Komentářů: 0

Vraždy na střední škole - James Patterson

14. 8. 2016

 

27.jpgTandy po smrti rodičů zdědila černou minulost, o kterou nestála. Jakoby to nestačilo, její bratr je obviněn z vraždy své přítelkyně. Po celém Manhattanu navíc přibývají vraždy studentů z prestižních soukromých škol. Je na Tandy, aby odhalila pravdu a vyhnula se mrazivému osudu – ona sama totiž až příliš dokonale zapadá do profilu obětí...

 
Celý příspěvek | Rubrika: KNIHY PRO NÁCTILETÉ | Komentářů: 0

Dvůr trnů a růží - Sarah J. Maasová

14. 8. 2016

 

26.jpgKdyž devatenáctiletá lovkyně Feyre zabije v lese vlka, zaútočí na ni podivný tvor. Odvleče ji do svého doupěte, které se ukáže být jiným světem. Tam zjišťuje, že tajemným únoscem je jedna z nesmrtelných bytostí, které kdysi vládly světu. Nenávist se postupně mění v lásku. Feyre čeká těžký úkol - musí přijít na způsob, jak zachránit tajuplný svět i svého únosce.

 
Celý příspěvek | Rubrika: KNIHY PRO NÁCTILETÉ | Komentářů: 0

Sprechen Sie mit! intenzivní kurz německé konverzace - Barbora Veselá a Jaromír Czmero

14. 8. 2016

 

23.jpgUčebnice je určena falešným začátečníkům a mírně pokročilým studentům (úroveň A2–B1). Je vhodná pro jazykové školy a pro samouky. Hlavním cílem knihy je nabídnout němčinu v moderní podobě. Důraz je kladen na každodenní komunikaci, zlepšení porozumění a nácvik rychlých reakcí v různých situacích. Učebnice je rozdělena do čtyř tematických bloků, které dohromady obsahují 16 strukturovaných lekcí. Každá lekce tvoří samostatný celek. Audionahrávka ve formátu MP3 obsahuje téměř 100 poslechových cvičení.

 
Celý příspěvek | Rubrika: KNIHY PRO NÁCTILETÉ | Komentářů: 0

Pohádky bratří Grimmů A1/A2 dvojjazyčná kniha pro začátečníky - Jana Navrátilová

14. 8. 2016

 

22.jpgV knize najdete celkem 6 pohádek, které byly zpracovány pro účely zájemců začínajících se čtením v cizím jazyce. Jazyk pohádek jsme zjednodušili. Český zrcadlový překlad umožní obratem zkontrolovat, zda jste německému textu porozuměli správně. Po každém pohádkovém příběhu následuje dvojstránka se cvičeními. Audionahrávka ve formátu MP3, na které pohádky vypráví rodilá mluvčí, je zdarma ke stažení na webu.

 
Celý příspěvek | Rubrika: KNIHY PRO NÁCTILETÉ | Komentářů: 0

Simply speaking pro středně pokročilé učebnice angličtiny pro samouky metodou přímého mluvení - Alena Kuzmová

14. 8. 2016

 

17.jpgUčebnice pro středně pokročilé preferuje metodu přímého mluvení, kdy od počátku hovoříte nahlas společně s hlasem rodilého mluvčího. Učíte se prostřednictvím řady vět, které překládáte z češtiny do angličtiny a také naopak. Na počátku každé lekce je slovní zásoba, následuje výklad několika gramatických jevů, po výkladu gramatiky je zařazen oddíl procvičovacích českých vět přeložených do angličtiny a anglických vět přeložených do češtiny, tyto věty překládáte nahlas společně s nahrávkou.

 
Celý příspěvek | Rubrika: KNIHY PRO NÁCTILETÉ | Komentářů: 0

Ruské byliny A1/A2 dvojjazyčná kniha pro začátečníky - Jana Hrčková

14. 8. 2016

 

16.jpgV knize najdete celkem 8 bylin, které byly zpracovány pro účely těch zájemců, kteří teprve začínají se čtením v cizím jazyce. Jazyk bylin jsme velmi zjednodušili. Český zrcadlový překlad vám umožní obratem zkontrolovat, zda jste ruskému textu porozuměli správně. Po každém příběhu následuje dvojstránka se cvičeními a poznámkami k bylinám. Audionahrávka ve formátu MP3, na které byliny vyprávějí rodilí mluvčí, je zdarma ke stažení na webu.

 
Celý příspěvek | Rubrika: KNIHY PRO NÁCTILETÉ | Komentářů: 0

Mac Barnett, Jory John - Děsná dvojka má namále - Miles a Niles v nesnázích!

29. 5. 2016

 

10.jpgKaždý zvlášť byli Miles a Niles v provádění fórků skutečné jedničky. Ale teď, když se spojili a vytvořili tým s názvem Děsná dvojka, jsou nepřekonatelní. I když… Brzy budou muset prokázat, že se hned tak něčeho nezaleknou. Svůj fórkařský um totiž dovedli tak daleko, že kvůli jejich poslední legrácce je jejich obávaný protivník ředitel Rass propuštěn. Místo něj usedá do ředitelského křesla jeho otec, bývalý ředitel Rass. A to je teprv ras! Na rozdíl od syna má pod čepicí a jen tak někdo si na něj nepřijde. Na škole zavládne tvrdý režim. Bez legrace, bez slitování a… bez fórků. Co by Děsná dvojka dala za to, kdyby se vrátil jejich původní nepřítel! Musí dát hlavy dohromady a nějak to zařídit! Jak jinak než pomocí toho, co umí nejlépe…

 
Celý příspěvek | Rubrika: KNIHY PRO NÁCTILETÉ | Komentářů: 0

Deník malého poseroutky 10 - Staré dobré časy - Jeff Kinney

12. 5. 2016

 

17.jpgZa starých časů se žilo líp. Nebo ne? Tohle je otázka, kterou si Greg Heffley klade, když se jeho město rozhodne dobrovolně odpojit od elektřiny. Moderní společnost má přece své výhody a Greg není stvořený pro staromódní život. Přijde na to, jak tohle celé zvládnout? Nebo je život jak ze staré školy pro kluka, jako je Greg, fakt už moc velké sousto?

 
Celý příspěvek | Rubrika: KNIHY PRO NÁCTILETÉ | Komentářů: 0

Legendy zapomenutého mlýna - Wladimir Abramuszkin

12. 5. 2016

 

13.jpgV publikaci čtenář najde 16 původních legend v ruštině se zrcadlovým českým překladem, které potěší jak dospělé, tak děti. Jsou to veselé, ironické, někdy smutné, avšak bezesporu poučné příběhy o lásce a lhostejnosti, lstivosti a milosrdenství, hlouposti a vynalézavosti. Společně s nahrávkou, na které legendy vypráví rodilý mluvčí, kniha bude vhodnou pomůckou pro studenty ruštiny pokročilé úrovně.

 
Celý příspěvek | Rubrika: KNIHY PRO NÁCTILETÉ | Komentářů: 0

Kytice - The bouquet - Alena Kuzmová

12. 5. 2016

 

12.jpgTitul vznikl prozaickým ztvárněním několika vybraných Erbenových básní a překladem do anglického jazyka. Balady, které důvěrně znáte, si můžete přečíst ve zjednodušené angličtině. Za každým příběhem najdete anglicko-český slovníček, kapitolu uzavírá oddíl The comprehension questions, obsahující řadu kontrolních otázek. Správnost svých odpovědí si ověříte v oddíle Answers to the comprehension questions. Anglický text s patřičným přednesem namluvili angličtí i američtí herci.

 
Celý příspěvek | Rubrika: KNIHY PRO NÁCTILETÉ | Komentářů: 0

Případ Flavie de Luce 3: Smrt v křišťálové kouli - Alan Bradley

11. 5. 2016

 

1.jpgSérie detektivních případů jedenáctileté Flavie de Luce, svérázné vyšetřovatelky zločinů v britské vesničce Bishop's Lacey, pokračuje… Scéna dalšího příběhu se otevírá ve chvíli, kdy stará cikánská věštkyně Fenella uvidí v křišťálové kouli Flaviinu dávno tragicky zemřelou matku, která se prý chce vrátit domů. Fenella se utáboří na pozemcích rodinného sídla de Luceových. Nad ránem druhého dne ji však Flavia nachází bezvládnou v kaluži krve a nedlouho poté objeví mrtvolu jednoho z vesničanů, pověšenou na trojzubci sochy Poseidóna, která zdobí místní starou kašnu... Flavia i její starý známý inspektor Hewitt se znovu vrhají do pátrání – vynalézavá milovnice chemie však i tentokrát dokáže být neustále o krok napřed.

 
Celý příspěvek | Rubrika: KNIHY PRO NÁCTILETÉ | Komentářů: 0

Láska mezi písmenky - Jodi Picoultová a Samantha van Leerová

20. 4. 2016

 

8.jpgCo by se stalo, kdyby se princ z pohádky ocitl v našem světě a musel třeba chodit do školy? A naopak, co by obyčejný kluk dělal v pohádkovém příběhu? Šestnáctileté Delilah se povedlo nemožné – dokázala vytáhnout okouzlujícího prince ze stránek oblíbené pohádky a vyměnit ho za svého kamaráda Edgara. Setkat se tváří tvář s Oliverem bylo jako kouzlo, ale co s takovým princem v našem světě? Přece jen tu máme trochu jiná pravidla, a tak se Oliver musí stát obyčejný klukem a začít chodit do školy, i když ani neví, jak se přechází přes ulici. Zato Edgar se musí vypořádat s rolí chrabrého prince, jehož život se při každém čtení opakuje. Hranice mezi stránkami knihy a skutečností je sice průchozí, ale může najít princ z pohádkového příběhu svůj šťastný konec v našem světě?

 
Celý příspěvek | Rubrika: KNIHY PRO NÁCTILETÉ | Komentářů: 0

Projekt Alfa - V pasti - Lenka Dostálová

20. 4. 2016

 

5.jpgLayla celkem klidně proplouvá životem. Jednoho dne však ve škole zkolabuje. Sama a zmatená se ocitne v nemocnici. Doktoři netuší, proč skoro zemřela a co se vlastně stalo. Rychle se zotavuje, její smysly se však nepřirozeně zostřují. Když je rozrušená, začínají se kolem ní dít divné věci. Když se ji z nemocnice pokusí odvést neznámy muž, její svět se obrátí vzhůru nohama. Je vržena do víru událostí, které od základů změní její život. Co se děje s jejím tělem? Proč se musí skrývat a bát se o svůj život?

 
Celý příspěvek | Rubrika: KNIHY PRO NÁCTILETÉ | Komentářů: 0

Alea dívka moře: Volání z hlubin - Tanya Stewnerová

20. 4. 2016

 

4.jpgAlea miluje vodu. Zároveň z ní má ale velký respekt. Trpí totiž vzácnou nemocí a kontakt s ledovou vodou by jí mohl způsobit smrt. Alespoň tak to prý řekla její adoptivní matce žena, která ji nechala jako malé děvčátko na pláži, a pak zmizela. Když Aleina nevlastní matka vážně onemocní, dívka začne po své biologické matce pátrat. Seznámí se s partou dětí, a i když ví, že riskuje, vyrazí s nimi na moře. Když jednoho dne přijde bouře a ledová vlna smete Aleu pod hladinu, všechno je najednou jinak…

 
Celý příspěvek | Rubrika: KNIHY PRO NÁCTILETÉ | Komentářů: 0

Rachel Renée Russellová - Deník mimoňky - Příběhy nehorázný primadony

26. 3. 2016

 

1j.jpg

Nikkiina NOČNÍ MŮRA se stala skutečností! Její rivalka MacKenzie jí totiž ukradla deníček! Co když všem vyslepičí její mega tajné myšlenky a pocity?! Brzy se ale ukáže, že se královně KCO partičky zachtělo něco víc, než si jen přečíst zápisky své úhlavní mimoňské nepřítelkyně – prostřednictvím deníku ji touží zasvětit do svého FANTASTICKY ÚCHVATNÉHO života nejoblíbenější holky na škole. Co si doopravdy myslí o Nikki a jejích exotských kámoších? A jak se své rivalce pokusí překazit vztah s Brandonem tentokrát?

 
Celý příspěvek | Rubrika: KNIHY PRO NÁCTILETÉ | Komentářů: 0

Škola dobra a zla - Poslední navěky - Soman Chainani, Tomáš Kropáček

25. 3. 2016

 

13.jpgSofie a Agáta si myslely, že nastal konec jejich příběhu, když se jejich cesty rozešly. Agáta se po boji s Krutopřísnou schovává s Tedrosem v Gavaldonu a Sofie žije se Školníkem v jeho věži. Zdá se, že obě našly své „šťastně až navěky“, avšak Fabulář touží jejich příběh dále vyprávět a přepsat. Ale tentokrát nejde jen o jejich pohádku. Zlo ovládlo Nekonečný les a všichni zloduchové a čarodějnice z pohádek se vrátili, aby se pomstili a změnili své příběhy. Chtějí proměnit svět dobra a zla v temnou říši, které by vládla Sofie, a jen Agáta a Tedros jim a stojí v cestě. Jak dopadne poslední navěky v pohádkové říši? Ve velkolepém závěru trilogie Školy dobra a zla se staré stává opět novým a Sofie s Agátou musí čelit nejen přítomnosti, ale i své minulosti, aby našly ten pravý konec své pohádky.

 
Celý příspěvek | Rubrika: KNIHY PRO NÁCTILETÉ | Komentářů: 0

Smolná sezóna - Moira Fowley-Doyleová

25. 3. 2016

 

12.jpgPřichází každý rok ve stejnou dobu. Vždycky koncem října. Už spousta Cařiných příbuzných v tuhle dobu přišla o život. Proto schovávají nože a vypínají elektrické spotřebiče. Nehody je však pronásledují na každém kroku a ze smolné sezóny se pomalu stává obsese a jejich největší strach. Proč je její rodina prokletá? Mohou se z toho začarovaného kruhu vymanit.

 
Celý příspěvek | Rubrika: KNIHY PRO NÁCTILETÉ | Komentářů: 0

Lock & Mori - Heather Pettyová

25. 3. 2016

 

10.jpgPředtím, než se Sherlock Holmes (Lock) a slečna James Moriarty (Mori) stali úhlavními nepřáteli, bylo mezi nimi něco mnohem silnějšího. Poprvé se náhodou potkali na místě vraždy v londýnském Regent’s parku a vsadili se, kdo rychleji vyřeší podivné úmrtí. Tam začíná jejich příběh plný záhad, jiskření a díky Mori i humoru. Příběh, ve kterém zjistíte, že nemůžete věřit nikomu... a už vůbec ne Lockovi!

 
Celý příspěvek | Rubrika: KNIHY PRO NÁCTILETÉ | Komentářů: 0

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37

následující »



 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×