Jdi na obsah Jdi na menu
 


Paulo Coelho – INSPIRACE – Diář 2010

11. 9. 2009

Obrazek

Diář na rok 2010 s citáty ze slavných románů Paula Coelha a vkusnými ilustracemi Cataliny Estrady ocení nejen obdivovatelé proslulého spisovatele, ale také všichni milovníci originálních diářů.
 
Flexivazba, 264 stran, 13 x 20,5 cm, barevné ilustrace
 
Vydala Euromedia Group k.s., Knižní klub
 
 

 

Autoři:
Putování dvanácti měsíci s výběrem citátů z díla Paula Coelha.
Paulo Coelho, jehož miliony čtenářů považují za alchymistu slova, patří k nejvlivnějším spisovatelům posledního století.
Nejenže se jeho knihy objevují na předních místech žebříčků bestsellerů, ale jsou to rovněž tituly, které vždy vyprovokují živou společenskou a literární diskusi. Coelho pracuje s představami, ideami a filozofiemi, jež se niterně dotýkají tužeb bezpočtu čtenářů, kteří hledají svůj vlastní způsob, jak nejlépe porozumět životu a vypořádat se s ním.

 
Catalina Estrada jako dítě žasla nad bujnou, nespoutanou přírodou své rodné Kolumbie. Dnes je z ní mezinárodně proslulá výtvarnice žijící v Barceloně, ale na své kořeny nezapomněla. V její práci plné explodujících gejzírů barev se stále odráží úžas nad nádherou světa.

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×