Jdi na obsah Jdi na menu
 


TIPY OD RADŮZY

Příspěvky

POMÓÓÓC, ŠKOLKA O PRÁZDNINÁCH ZAVŘENÁ!

30. 6. 2014

 

nestlingue_september_2013_-_fourth-14.jpg

Prázdniny jsou skvělý čas pro děti, ale noční můrou pro mnohé rodiče. Co jen si s nimi počít, když školky nefungují? Stejný problém řeší desetitisíce rodičů každý rok. Samozřejmě, že jsou otevřené tzv. sběrné prázdninové školky, které však mají velmi omezenou kapacitu pouze pro místní děti, děti s trvalým bydlištěm v obvodu nebo regionu. Není možné se spolehnout, že zrovna pro vašeho malého nebo malou zbude místo, když vy potřebujete. Tábory a příměstské denní tábory jsou téměř výhradně až od 6 let, babičky jsou ochotné, ale i jejich dovolená je příliš krátká. Dobrým řešením může být soukromá školka, která má na prázdniny připravený speciální režim určený pro děti „zvenku“ a je možné přivést potomka jen na pár dní, stejně tak i na několik týdnů.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

VYKRUŽTE SI POSTAVU SNŮ

28. 6. 2014

 

3.jpg

Pro nás boubelatější je dobrou zprávou, že platí, že „fit fat" z hlediska zdravotních komplikací znamená menší riziko než „unfit unfat". Tedy pokud alespoň trochu cvičíme, děláme pro sebe z hlediska zdravotní prevence více než ti, kteří mají sice ideální postavu, ale neudělají žádný pohyb navíc. "V České republice má nadměrnou hmotnost 52 % dospělých obyvatel," konstatuje prof. Štěpán Svačina, přednosta III. interní kliniky Všeobecné fakultní nemocnice a 1. lékařské fakulty Univerzity Karolovy v Praze. Nevěřte na zázračné diety, hubnoucí koktejly a léky. Jediné účinné a správné řešení je pohyb, ideálně s rozumným omezením množství energie (kilojoulů), které přijmeme. To neznamená omezení jídla, ale spíše změna jeho složení a větší pravidelnost. A ještě jedna moudrá a pozitivní pravda: hubené holky vypadají dobře oblečené, fit holky svlečené! 
 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

KOUZELNÉ VIBRACE - Když na cvičení nezbývá čas

28. 6. 2014

 

vibromasazni-stroj-vibrogym-insportline-rita-03.jpg

I Váš den má jen 24 hodin, které navíc utečou rychle jako lusknutím prstů? Jsme na tom všichni stejně, večer uléháme s bolavými zády a ochablým břichem s předsevzetím, že cvičit začneme hned zítra.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

SVATÁ TROJICE PRO TRENDY CVIČENÍ

28. 6. 2014

 

1.jpg

Pokud jste se právě rozhodli, že se vrhnete do cvičení, nesmí vám doma chybět balanční pomůcky. Které jsou dnes in? Které jsou nejlepší? Vybrali jsme pro vás „Svatou trojici“ nejnovějších a nejúčinnějších fitness pomůcek, se kterou procvičíte celé tělo rychle, zdravě a hlavně komplexně, kdykoli a kdekoli. Stačí vám 4 m2 a 15 min.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

VYBERTE SI TERASU SNŮ VE WPC TERASOVÉM CENTRU V PRAZE A NOVĚ I V BRNĚ

28. 6. 2014

 

brno-terasove-centrum.jpg

Láká vás představa léta stráveného na terase? Ať už docela maličké, jen s houpací sítí, místem na gril a truhlíkem s lesními jahodami nebo větší, prostorné u domu či bazénu?

Přijeďte si svou vysněnou terasu vybrat do největšího WPC terasového centra v Praze Štěrboholích, které právě oslavilo 4 roky svého fungování, nebo do nově otevřeného centra v Brně. Na více než 250 m2 uvidíte desítky typů již nainstalovaných teras na denním světle, vystavených celoročnímu působení rozmarů počasí.
 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Slunce zdůrazňuje vrásky. Nepodceňujte letní péči o pleť!

17. 6. 2014

 

hyaluronic-serum-se-skvalenem-dr.-entner.jpg

Vysoké letní teploty, mořská sůl, opalování a škodlivé UV záření dávají naší pokožce pořádně zabrat. Proto bychom s důkladnou péčí o pleť rozhodně neměli váhat. Základem je používání krémů s ochranným faktorem a intenzivní hydratace, kterou pleti dodá například kyselina hyaluronová. Vyzkoušejte kosmetiku, která ji v dostatečném množství obsahuje. Vaše kůže to bezesporu ocení a vrásky pomalu zmizí.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

INVISIBOBBLE – převratná gumička do vlasů

26. 5. 2014

 

1.jpg

Díky svému specifickému tvaru InvisiBobble připomíná telefonní kabel. Díky tomuto tvaru po sobě na vlasech nezanechává žádnou stopu. Kolem culíku vytváří minimální tlak a přes to vlasy pevně drží pohromadě. Je možné nosit ji ve vlasech celý den bez ohledu na to, zda sportujete, pracujete nebo spíte. I po celodenním nošení na vlasech nenajdete po Invisibobble jedinou stopu. Gumičku navíc můžete nosit i na zápěstí jako stylový náramek.
 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

BOOMCO – TERČ, ŠIPKY A SUPERZBRAŇ PROTI NUDĚ

23. 5. 2014

 

boomco_terc-a-sipky_2.jpg

Dokonalá sportovní i akční hračka 21. století – to je novinka BOOMco, která vystřeluje speciální šipky do terče. BOOMco je určeno pro děti školního věku, které už všechny ostatní hry omrzely nebo jim přijdou nudné.
 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 1

Oční optik: dětem raději pořiďte polo - sportovní dioptrické brýle

23. 5. 2014

 

024---ref.-15777.jpg

 

Zhruba 6 procent malých dětí se potýká s různými očními vadami. Nejčastěji jde o dalekozrakost, ale také o šilhání, tupozrakost, krátkozrakost a astigmatismus. Vady je nezbytné léčit co nejdříve, protože tím se zvyšuje šance na jejich úplné vymizení. Jenže jaké dioptrické brýle vybrat, aby byly co nejvíce univerzální, dítěti přesně seděly na nose a hned tak se nerozbily? A taky jak přimět malé dítě, aby brýle vůbec nosilo? Oční optik a optometrista Jan Mareček ze společnost SportOptik rodičům radí zvolit pro své děti polo-sportovní model, který dítě využije ve školce, škole, v divadle, ale i na hřišti či na fotbale. U klasických brýlí s minerálními skly totiž v případě rozbití hrozí vážné úrazy očí.
 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

BANÁNOVÉ LÉTO S MARGOT: příchuť, kterou si zvolili sami fanoušci

23. 5. 2014

 

n_margot_banan_4.jpg

Těšíte se na letní cesty a výlety, kde vás čeká spousta nových zážitků? Vyjděte vstříc letnímu dobrodružství s novou tyčinkou Margot s chutí banánu z limitované edice, jejíž příchuť si zvolili sami fanoušci na Facebooku. Kokosovo-rumovou náplň zalitou v bohatě vrstvené čokoládové polevě obohatila oblíbená příchuť exotického banánu. Přibalte si na cesty novou Margot s chutí banánu a dopřejte si svůj vlastní kousek ráje.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

KOUPACÍ PANENKA MY LITTLE BABY – DOKONALÁ HRAČKA NEJEN PRO MALÉ PRINCEZNY

19. 5. 2014

 

koupaci-panenka_my-little-baby-born_1.jpg

Roztomilá panenka my little BABY born je ideální hračkou pro děti od 2 let, zejména pro holčičky. Panenku lze koupat ve vaně, umí také pít z lahvičky a čůrat. Má příjemné měkké tělíčko jako stvořené k mazlení. Dítě ji může snadno koupat, stačí jí jen sundat dupačky a šup do vany. Po teplé koupeli má panenka my little BABY born žízeň, k čemuž je má připravenu její speciální lahvičku s vodou. 

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

TORNADO COOL – PRO SNADNÉ A LEHKÉ PSANÍ BEZ ÚNAVY

19. 5. 2014

 

tornado-cool_zelene.jpg

Tradiční oblíbené školní pero TORNADO přichází na trh v novém atraktivním a ergonomickém designu. Pero je vyrobeno z dvou materiálů umožňující snadné a lehké držení. Měkké gumové ERGO držení obsahuje masážní body pro zdravé psaní bez únavy.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Medvídek Bobbie učí Vaše děťátko

19. 5. 2014

 

1.jpg

Bobbie je náš kamarád, pojď si s Bobbiem hezky hrát! Medvídci z řady Bobbie and friends nejsou jen obyčejní plyšoví medvídci. Jsou to medvídci se schopností zdokonalovat jemnou motoriku, koordinaci a rozvíjet hmatové, sluchové a zrakové vnímání Vašich dětí. Dotkne-li se dítě nosu, Bobbie řekne nos, dotkne-li se ucha, medvídek řekne ucho. Medvídek bude učit Vaše děťátko pojmenovávat všechny části těla formou hraní.   

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Skákadla Little Tikes se stanou zábavou pro Vaše děti

19. 5. 2014

 

620126e4_lt-ska--kadlo-se-skluzavkou--1ghjhg126.jpg

Pro děti není nic lepšího, než si užít skvělou zábavu a pořádně se vydovádět s kamarády během her. Skákací hrady i vodní park dětem šitý na míru, vhodný na zahradu nebo do větší místnosti tohle všechno zajistí. Díky spolupráci samotných dětí z celého světa při vývoji skákadel Little Tikes máte jistotu, že se s nimi Vaše děti zabaví na celý den a zažijí spoustu radostných chvil.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Kolonáda přináší NOVINKU lázeňské oplatky s jemnou vanilkovou náplní v kakaových plátech

14. 5. 2014

 

kolonada_vanilkova_195g_a4_300dpi_front.jpg

Oblíbené lázeňské oplatky Kolonáda rozšířily své řady o novou lahodnou příchuť. A na své si tentokrát přijdou zejména příznivci vanilky, pro které Kolonáda připravila opravdu velkou lahůdku. Do bezstarostné atmosféry mariánskolázeňských promenád vás tentokrát přenesou kulaté křehké kakaové oplatky spojené jemnou krémovou vanilkovou náplní uvnitř.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Nožům definitivně odzvonilo: BeBe Dobré ráno přichází s novinkou BeBe Dobré ráno Mazané

12. 5. 2014

 

bebe_mazane_kakao_50g_a4_300dpi_front.jpg

Značka oblíbených snídaňových sušenek BeBe Dobré ráno přichází s dalším receptem na to, jak si užít pohodové ráno. Vyzkoušejte novinku BeBe Dobré ráno Mazané a pochopíte, proč na přípravu snídaně už nebudete potřebovat svůj nůž. S BeBe Dobré ráno Mazané navíc připravíte během chvilky vyváženou snídani, která vám bude zároveň i chutnat.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

S NOVOU ochrannou řadou Kléral senjal solaire Budou vaše vlasy PROSTĚ ZÁŘIT…

10. 5. 2014

 

6.jpg

Všichni si rádi užíváme slunečních paprsků, hřejivého dotyku slunce na tváři, třpytící se mořské vody na své kůži, příjemného mořského vánku ve vlasech; je to prostě krásný pocit. Ale zatímco letní měsíce rychle přichází a ještě rychleji odchází, sluneční UV paprsky působí po celý rok …

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

I mléko má říz - Nová brčka MilkiMix s Krtečkem

9. 5. 2014

 

4.jpg5.jpg

Nová brčka MilkiMix s motivy Krtečka ochutí každou sklenici mléka. Děti si díky nim jeho pití jednoduše zamilují. Brčka bez umělých barviv, umělých sladidel i bez konzervantů jsou k dostání ve 3 různých příchutích.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Sportovní dioptrické brýle umožní sportovat i lidem s různými očními vadami

19. 4. 2014

 

5.jpg

Asi málokdo z těch, kteří jezdí na kole, na in-line bruslích, věnují se vodním sportům, plážovému volejbalu nebo například lyžování, si dokáže představit „život bez sportovních brýlí“. Díky nim chrání svůj zrak před sluncem, větrem, poletujícími muškami. Brýle jim navzdory prudkým změnám pohybu pevně sedí na nose a ochraňují oči například proti nárazu míče či větve. Nicméně až donedávna v podstatě nebylo možné v České republice sehnat sportovní typ brýlí pro lidi s refrakčními či jinými vadami zraku. Tato část sportovní populace byla odkázána buď na kontaktní čočky či různé nepříliš vhodné náhražky. Situace se naštěstí změnila. Již nějakou dobu na českém trhu působí společnost SportOptik, která se specializuje právě na sportovní dioptrické brýle.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Bohatá velikonoční pomlázka od společnosti Mondelez Czech Republic je tady!

1. 4. 2014

 

1.jpg

Velikonoční svátky, které se pomalu blíží, si letos budete moci užít v klidu a bez horečného přemýšlení, čím letos malé i velké koledníky překvapíte. Každý si totiž určitě vybere z široké nabídky velikonočních novinek, které pro tento rok připravila společnost Mondelez Czech Republic. V letošní nadílce nechybí dobrůtky z limitovaných edic od již tradičně zastoupených značek Milka, Brumík či Fidorka.  

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36

následující »



 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×