Jdi na obsah Jdi na menu
 


TIPY OD RADŮZY

Příspěvky

NAVŠTIVTE SE ZLATÝM ŠÁLKEM OVOCNOU ZAHRADU PLNOU INTENZIVNÍ OVOCNÉ CHUTI

1. 3. 2013

 

dwe303_02_v05_r_bag_lesni-ovoce-stabilopack_front_cmyk_300dpi_small.jpg

 

Chuť a vůni čerstvého ovoce nemusíte hledat jen v letních ovocných sadech, nebo v obchodech s ovocem. Najdete ji i v nové řadě čajů Zlatý Šálek Ovocná zahrada. Charakterizuje ji nejen originální balení vhodné i na cesty, ale zejména intenzivní chuť a vůně. Nové čaje Zlatý Šálek byly vyvinuty ve spolupráci s českými spotřebiteli. Ti vybrali tři nejoblíbenější ovocné příchutě: Lesní plody, Pomeranč a Třešeň! Intenzivní ovocná chuť vás bude provázet v každém doušku.
 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 1

Znáte tajemství řasy chlorelly? Pomáhá připravit tělo na miminko

12. 2. 2013

 

chlorellapura150.jpg

Přes 15 procent českých párů má potíže s početím dítěte. A podle odborníků jich celosvětově přibývá. Světová zdravotnická organizace v této souvislosti upozorňuje na škodlivé vlivy současného životního stylu na zdraví člověka, na jeho plodnost. Znečištěné prostředí, stres, alkohol, cigarety i léky patří k rizikovým faktorům. Čím dál častěji se proto hovoří o nutnosti prevence neplodnosti. Týká se žen i mužů a spočívá jak v důsledné léčbě zánětů či infekcí, tak ve správné životosprávě. Pomocníkem na této cestě mohou být i zelené potraviny. Třeba sladkovodní řasa chlorella pyrenoidosa svým unikátním složením příznivě ovlivňuje řadu procesů v lidském organismu. Od výživy přes imunitu až k celkové očistě organismu.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 1

Stella, skvělá partnerka do kuchyně nejen na velikonoční pečení!

8. 2. 2013

 

kak171_01_v01_r-3d_stella-maslova-redesign-450g_cmyk-300dpi.jpg

Ženské křestní jméno Stella pochází z latiny a znamená „hvězda“. Stella je také jméno - bezpochyby příznačné - oblíbené tradiční české značky tuku na pečení. Vedle tradiční Stelly Extra na pečení, je na pultech k mání skvěle roztíratelná a lahodná Stella Máslová.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 1

BOJUJTE S CHŘIPKOU DODRŽOVÁNÍM PITNÉHO REŽIMU

8. 2. 2013

 

pickwick_fruit-garden_lesni-ovoce_fron.jpg

V současném sychravém počasí za každým rohem číhá riziko chřipky a nachlazení. Svůj vlastní recept na to, jak se chřipce vyhnout, nebo jí alespoň úspěšně a rychle vyléčit má snad každý. Ale téměř ve všech se opakuje stejná rada. Je třeba ležet v klidu, v teple a hodně pít. Měli bychom vypít alespoň 2,5l tekutin denně. Hlavně čaje. Připomenout si teplejší dny a zároveň bojovat s nachlazením můžete pomocí chuti a vůně pravého ovoce v čajích Pickwick z řady Fruit Garden.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Trendy v jazykových kurzech v zahraničí 2013: U žen bodují románské jazyky, hitem mužů je Kanada

5. 2. 2013

 

settembre.jpg

Přes 60 % účastníků jazykových kurzů v zahraničí jsou dívky a ženy. Stejně jako muži jezdí nejčastěji studovat praktickou angličtinu, ale zároveň také vyhledávají libozvučné románské jazyky, které opačné pohlaví příliš nelákají. V případě francouzštiny ženy doslova dominují – na těchto kurzech bývá žen v poměru k mužům zhruba 75 %. Rovněž u italštiny a španělštiny je podíl žen vysoký, kolem 70 %. Ženy mají početní převahu i ve většině destinací, s výjimkou Kanady. Muže sem jednoduše táhne příroda a hokej, zatímco ženy zde odrazuje počasí.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Vitaminy B, C, zinek a probiotika aneb jak si poradit s chřipkou

29. 1. 2013

 

1.jpg

Epidemiologové odhadují, že letošní nástup chřipek bude vrcholit zhruba na přelomu ledna a února. Pochopitelně se shodují, že mnohem častěji podlehnou této nemoci děti, starší lidé a lidé s oslabenou imunitou vlivem předchozích onemocnění, vyčerpanosti organismu, kouření, atd. Také bývá velký rozdíl, jak rychle se různí lidé s chřipkou vypořádají. Obecně platí, že mnohem snadněji zatočí s viry ti, kteří jsou v dobré tělesné i psychické kondici, mají dostatek spánku i regenerace. Velkým pomocníkem v boji s tímto virovým onemocněním je podávání optimálního množství vitaminu C v kombinaci se zinkem, vitaminy skupiny B a probiotiky.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Český trh se seznamuje s tzv. beauty boxy – krabičkami krásy, jednou z prvních je SenzaBox

22. 1. 2013

 

sb1212_04.jpg

Češky začínají objevovat v zahraničí populární formát beauty boxů – luxusních balíčků se značkovými kosmetickými produkty ve vzorkovém balení, které zákaznicím umožňují jednou měsíčně otestovat novinky a sledovat trendy v líčení i péči o pleť.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

ROZEHŘEJTE SE!

17. 1. 2013

 

1.jpg

Zahřejte na Valentýna nejen svého milovaného, ale i sebe! V nepříjemném únorovém počasí si uvařte šálek čaje, který provoní váš dům lahodnou vůní exotického koření, čaj který chutná jako oblíbený ovocný nebo čokoládový zákusek, nebo čaj který vás přenese do vzdálené Indie nebo orientálního Maroka.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Zdraví stočené do spirály: S přírodními tabletami Spirulina Pura skvěle dobijete baterky

16. 1. 2013

 

spirulina_doza_150g.jpg

Věděli jste, že bájné zlato Aztéků nebylo jediným pokladem této civilizace? Pro jejich život měla mnohem větší cenu zelenomodrá sladkovodní mikrořasa spirulina s unikátním výživovým profilem. Aztékové ji pěstovali ve zvláštních plovoucích zahradách a pak ji ve velkém konzumovali. A nenápadná spirálka zásobovala jejich tělo vitaminy, minerály a živinami. Mnozí se dnes domnívají, že právě díky spirulině měli Aztékové sílu, energii a dobrou zdravotní kondici k vybudování impozantního impéria s oslnivými městy, chrámy a pyramidami.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

NOVÉ DIGITÁLNÍ FOTORÁMEČKY HYUNDAI

8. 12. 2012

 

3.jpg

Chcete ozvláštnit svou domácnost nebo kancelář? Dodejte jí kus své osobnosti! Digitální fotorámečky s elegantním designem se stanou působivou součástí interiéru. Připomenou vám navíc radostné chvíle, které jste strávili v okruhu vašich nejbližších. Fotorámeček je také ideálním dárkem nejen pod vánoční stromeček.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

NOVÉ METEOSTANICE HYUNDAI ELEGANTNÍ A PRAKTICKÝ DÁREK NEJEN POD STROMEČEK

28. 11. 2012

 

2.jpg

Chcete o Vánocích opravdu potěšit své nejbližší? Pořiďte jim elektronického pomocníka do domácnosti! Meteostanice Hyundai jsou praktické a díky originálnímu designu se stanou ozdobou každého bytu. Vybrat si můžete z rozmanitých barev, profesionálních i trendy modelů.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Namíchejte si legendární koktejly BACARDI!

28. 11. 2012

 

1.jpg

Zpestřete si silvestrovský večírek vlastnoručně namíchanými koktejly s nezaměnitelnou chutí, kterými očarujte všechny přítomné. A co víc, zaujměte vaše hosty originální historkou o jejich vzniku! Ponořte se s námi do pozoruhodných vyprávění, která provázejí zrod světoznámých drinků Mojito, Daiquirí, Cuba Libre a Piňa Colada. Přípravu těchto koktejlů namíchaných z rumu Bacardi zvládnete podle přiložených receptů během chvilky!

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 1

OBDARUJTE SVÉ BLÍZKÉ ČAJOVÝMI DELIKATESAMI V DÁRKOVÝCH KAZETÁCH PICKWICK

6. 11. 2012

 

2.jpg

Lámete si hlavu nad vánočními dárky? Čokolád a bonboniér už bylo dost. Dejte svým nejbližším dárek, který je potěší, rozvine jejich fantazii a zaručí jim příjemně strávené chvíle s lahodnými čaji Pickwick Delicious Spices.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

JINÝ KRAJ JINÝ ČAJ

6. 11. 2012

 

1.jpg

Nechte se inspirovat vůní dálek. Řada čajů Delicious Spices vám přináší tři jedinečné příchutě, jimiž představuje tři země a nabízí tři cizokrajné varianty čajových chutí. Stačí si vybrat, ochutnat a nechat se unášet do daleké Indie, orientálního Maroka nebo prosluněného Turecka. Čaje Delicious Spices jsou tu pro všechny, které láká exotika, a rádi okusí něco nepoznaného.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

ČAJE INSPIROVANÉ SVĚTEM KOŘENÍ A DELIKÁTNÍMI RECEPTY

6. 11. 2012

 

1.jpg

Už jste ochutnali čokoládový čaj? Nyní máte jedinečnou příležitost. Unikátní řada čajů Pickwick Delicious Spices představuje další zajímavé příchutě, tentokrát inspirované lahodnými sladkými recepty. Jedná se o čajové delikatesy s překvapujícími kombinacemi a netradičními ingrediencemi tvořící lahodné čajové příchutě, se kterými jste se doposud nesetkali. Harmonie chutí je dokonalá a z pití čaje se stává nezapomenutelný zážitek.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Svůdně dobrá instantní káva Café EssenSe

5. 11. 2012

 

essense.jpg

Milovníci dobré kávy zbystřete! Na trh přichází nová značka instantní kávy EssenSe, která potěší vaše smysly stejně jako čerstvě upražená káva z vaší oblíbené kavárny. Café EssenSe spojuje rychlou a jednoduchou přípravu rozpustné kávy s chutí a vůní kvalitní mleté kávy.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 1

Kocovina? Víme jak na ni

2. 11. 2012

 

1.jpg

Blíží se období vánočních večírků a hlavně silvestrovských oslav. K těmto společenským příležitostem neodmyslitelně patří i alkohol. Bez něj si totiž žádné veselí už nějak nedovedeme představit. Alkohol ve správné míře může navodit příjemnou náladu, uvolnění a ztrátu zábran. Pokud to s ním však přeženeme, čeká nás minimálně jedna velká nepříjemnost a tou je kocovina.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

VÁNOCE S GRANT´S - JSTE AUTOREM SVÉHO ŽIVOTNÍHO PŘÍBĚHU

2. 11. 2012

 

1.jpg

Chcete obdarovat své nejbližší dokonalým požitkem? Dopřejte jim nejstarší skotskou míchanou whisky Grant´s! Jedinečná chuť okouzlí smysly a naplní člověka svobodou a inspirací. Pozornost zajisté zaujme ikonická lahev a dárkové balení s originálními trojhrannými sklenicemi.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Jak zabavit děti, když je venku ošklivo? Tipy ze světa hraček...

30. 10. 2012

 

kreativni-sada-vyrob-si-manaska.jpg

Za okny nám podzim předvádí svá kouzla. Kromě krásně barevného listí, kaštanů a příležitostí k pouštění draka, nám ale stále častěji přináší také počasí, do kterého by ani psa nevyhnal. Právě pro tyto chvíle je fajn mít doma nějakou pojistku – zábavu pro děti, která zaručeně nezklame a udrží je hezky doma v teplounku. Navštívili jsme internetové hračkářství Dráček.cz a společně s jeho majitelkou jsme vybrali výrobky, které na Vaše děti rozhodně zaberou.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 3

Hlíva ústřičná pro celou rodinu - aby měla imunita v zimě náskok

30. 10. 2012

 

1.jpg

Imunitu už zase skloňujeme ve všech pádech. Není divu, když od podzimu do jara počítáme dny, kdy jsme my i naše děti zcela zdravé. Proti chřipce sice existuje očkování, před virózami či angínou však neochrání. Ideální je proto posílit celkovou obranyschopnost organismu každého z rodiny dřív, než období zimních nemocí naplno propukne. Hitem jsou přípravky z neobyčejně obyčejné houby hlívy ústřičné, jejíž unikátní beta-glukany aktivují proces tělu vlastní, přirozené imunity.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36

následující »



 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×